GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ! Αζέροι βομβάρδισαν ρωσική αποθήκη πυρομαχικών...

Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισαν αποθήκη πυρομαχικών της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης στο Αρτσάχ. Πρόκειται μια ακόμη σοβαρή και προ...


Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισαν αποθήκη πυρομαχικών της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης στο Αρτσάχ.

Πρόκειται μια ακόμη σοβαρή και προκλητική ενέργεια από τους Αζέρους, λίγα 24ωρα μετά την εν ψυχρώ δολοφονία των ρωσικών ειρηνευτικών δυνάμεων και την διεθνή κατακραυγή για τις πρακτικές του Αλίεφ.

Συγκεκριμένα όπως φαίνεται στο βίντεο που αναρτήθηκε στο Twitter και κάνει τον γύρο του Διαδικτύου, μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων του Αζερμπαϊτζάν βομβάρδισαν εκ νέου τις εγκαταστάσεις της ρωσικής ειρηνευτικής δύναμης και ειδικότερα την αποθήκη πυρομαχικών.
Ανάμεσα στους νεκρούς Ρώσους ήταν και ο αναπληρωτής διοικητής της ρωσικής ειρηνευτικής αποστολής στο Ναγκόρνο-Καραμπάχ, Ivan Kovgan. Ο θάνατος του Ivan Kovgan, ο οποίος ήταν επίσης αναπληρωτής διοικητής των υποβρυχίων δυνάμεων του Βόρειου Στόλου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αναφέρθηκε από τη Λέσχη Υποβρυχίων και Βετεράνων του Ναυτικού της Αγίας Πετρούπολης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση