GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΜΟΣ στα Τρίκαλα! ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ για την εγκατάσταση γιγαντιαίου φωτοβολταϊκού εν μέσω πλημμυρών...

Με διαμαρτυρόμενο κοινό η αποψινή συνεδρίαση Το αποψινό δημοτικό συμβούλιο  στα Τρίκαλα που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στις οχ...


Με διαμαρτυρόμενο κοινό η αποψινή συνεδρίαση

Το αποψινό δημοτικό συμβούλιο  στα Τρίκαλα που έχει προγραμματιστεί για σήμερα το βράδυ στις οχτώ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον. Καταρχάς είναι η πρώτη φορά που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Μουσείου Τσιτσάνη μιας και στην αίθουσα συνεδριάσεων στο δημαρχείο εδράζουν τα κλιμάκια εκτίμησης των καταστροφών.

Πέρα βέβαια από το τυπικό και ανώδυνο της αλλαγής του χώρου της συνεδρίασης, αναμένεται να πραγματοποιηθεί παρουσία διαμαρτυρόμενων πολιτών όχι μόνο για το θέμα των πλημμυρών αλλά και για το θέμα της εγκατάστασης γιγαντιαίου φωτοβολταϊκού πάρκου σε ημιορεινές περιοχές του δήμου Τρικκαίων, και συγκεκριμένα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Trikalanews.gr, στα χωριά Ρίζωμα, Πλάτανος, Λιόπρασο, Αρδάνι, Γερακάρι και Αύρα.

Το θέμα μάλιστα έρχεται και στη συνεδρίαση με τους κατοίκους να είναι έτοιμοι να αντιδράσουν σθεναρά, ξεκινώντας από τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου σήμερα το βράδυ.

1 σχόλιο

  1. Ελα μου,δεν το περιμενατε;Οταν ο Μητσοτακης τα ελεγε,εσεις δεν ακουγατε;Τοτε γιατι του δωσατε 42τακατο ρε κουτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση