GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ! ΑΠΟΘΗΚΗ με όπλα και πυρομαχικά βρέθηκε στο Κολωνάκι...

Μια αποθήκη γεμάτη με όπλα και πυρομαχικά εντοπίστηκε στην οδό Νεοφύτου Δούκα στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν καραμπίνες, γεμιστήρες, ε...


Μια αποθήκη γεμάτη με όπλα και πυρομαχικά εντοπίστηκε στην οδό Νεοφύτου Δούκα στο Κολωνάκι. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν καραμπίνες, γεμιστήρες, εκατοντάδες σφαίρες και χειροβομβίδες.

Μια ναυτιλιακή εταιρία, η οποία είχε αγοράσει πρόσφατα κτήριο της περιοχής, ξεκινώντας εργασίες σε αυτό ανακάλυψε το οπλοστάσιο. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, φαίνεται πως πρόκειται για οπλισμό πολλών ετών ο οποίος παραπέμπει στον Α’ και τον Β’ παγκόσμιο πόλεμο. Όλα τα όπλα και τα πυρομαχικά θα μεταφερθούν σε εργαστήρια ώστε να εξεταστεί η προέλευσή τους. Παράλληλα, θα κληθούν οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες και ενοικιαστές του κτηρίου προκειμένου να δώσουν περισσότερες πληροφορίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση