GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ οι πρώτες αλλαγές από τον Κασσελάκη στον ΣΥΡΙΖΑ...

Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη , χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μ...


Με απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, χρέη Διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναλαμβάνει ο Μανώλης Καπνισάκης.

Η Δώρα Αυγέρη αναλαμβάνει χρέη Εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και ο Γιώργος Τσίπρας, Διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η «βάση» των στελεχών που στήριξαν τον Στέφανο Κασσελάκη
Είναι δεδομένο πάντως πως ο νέος επικεφαλής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης -εκτός της Δώρας Αυγέρη και του Γιώργου Τσίπρα- αναμένεται να στηριχτεί και σε άλλα στελέχη, τα οποία τον στήριξαν ανοιχτά όλο το προηγούμενο διάστημα στην εσωκομματική μάχη.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται επίσης ο Ευάγγελος Αποστολάκης, ο Παύλος Πολάκης, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Νατάσα Γκαρά, ο Βασίλης Κόκκαλης, ο Πέτρος Παππάς, η Χαρά Καφαντάρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, η Ράνια Θρασκιά, η Άννα Βαγενά, η Ραλλία Χρηστίδου, ο Μιλτιάδης Χατζηγιαννάκης, ο Θάνος Μωραϊτης.

Σημαντικό δε ρόλο στην επικράτησή του απέναντι στην Έφη Αχτσιόγλου έπαιξε και ο Νίκος Παππάς, ο οποίος του παρείχε την στήριξη του ενόψει του δεύτερου γύρου, με τον κύριο Κασσελάκη μάλιστα να τον ευχαριστεί προσωπικά στην πανηγυρική ομιλία του το βράδυ της Κυριακής.

Παράλληλα, υπήρξαν και στελέχη όπως η Έλενα Ακρίτα, η οποία άλλαξε στάση μετά τον δεύτερο γύρο περνώντας από το στρατόπεδο της Έφης Αχτσόγλου σε αυτό του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και ο Χάρης Μαμουλάκης, ο οποίος αν και στήριξε στον πρώτο γύρο τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, αρνήθηκε να ακολουθήσει τη γραμμή που έδωσε ο τελευταίος για στήριξη της πρώην υπουργού Εργασίας.

Οι πρώτες συναντήσεις του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ
Ήδη πάντως, ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έπιασε δουλειά, με μπαράζ επαφών, που δείχνουν και την κατεύθυνση που θα ακολουθησει στη συγκρότηση του επιτελείου του.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες πριν από την συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα ο Στέφανος Κασσελάκης είχε συνεργασία με τον Βουλευτή Ηρακλείου, Χάρη Μαμουλάκη, ενώ με την επιστροφή του το μεσημέρι στην Κουμουνδούρου συναντήθηκε με τον Νίκο Παππά.

Στην Κουμουνδούρου βρέθηκε σήμερα και ο Διονύσης Τεμπονέρας, καθώς επίκεινται οι αλλαγές στην βασική «ομάδα κρούσης» της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Υπενθυμίζεται πάντως πως ο γνωστός εργατολόγος έχει εκδηλώσει στο πρόσφατο παρελθόν το ενδιαφέρον για την κομβική θέση του γραμματέα του κόμματος.

Τα σχέδια για την Κοινοβουλευτική Ομάδα
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αλλαγές δεν αναμένονται στη διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή, καθώς παραμένουν Πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Σωκράτης Φάμελλος και Αντιπρόεδρος της Βουλής η Όλγα Γεροβασίλη.

Ωστόσο, για τη θέση του Γραμματέα της ΚΟ ακούγεται η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να αναλάβει καθήκοντα Κοινοβουλευτικής Εκπροσώπου.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση