GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ! ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ του αποτελέσματος στον ΣΥΡΙΖΑ...

Themis Tzimas Ο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα έγινε ένα όχημα πρόσβασης στην εξουσία χωρίς αρχές. Για την ακρίβεια είχε αρχές αλλά αν δεν άρεσαν στο κατ...


Themis Tzimas
Ο ΣΥΡΙΖΑ επί Τσίπρα έγινε ένα όχημα πρόσβασης στην εξουσία χωρίς αρχές. Για την ακρίβεια είχε αρχές αλλά αν δεν άρεσαν στο κατεστημένο είχε και άλλες. Αν κάτι ιδεολογικοποίησε ήταν η άποψη ότι ο ελληνικός λαός είναι ανήμπορος να χαράξει κυρίαρχα τη μοίρα του. Πρόκειται για άποψη που δικαιολογούσε κάθε προσχώρηση στην πάλαι ποτέ για το ΣΥΡΙΖΑ, "απέναντι πλευρά". Για να τα πετύχει αυτά ο Τσίπρας διέλυσε το κόμμα και έφτιαξε τάγματα συνενόχων γύρω του. 
Όλοι λερωμένοι (πλην Τζουμάκα πρέπει να πούμε σε ό,τι αφορά τους υποψηφίους προέδρους, ο οποίος είναι μια άλλη ιστορία). Επομένως είναι λογικό, η βάση του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα σε μεγάλο βαθμό να είναι απολύτως ευεπίφορη σε "πριγκηπικές φανασιώσεις", να άγεται και να φέρεται από την πιο γελοία εκδοχή κοινωνίας του θεάματος, να θέλει "να γίνει σαν Αμερικάνος", να μην έχει αρχές ικανές να βάλουν εμπόδια στον τυχοδιωκτισμό. 
Τι μένει; ποιος υποτίθεται ότι μπορεί να νικήσει το Μητσοτάκη. Όχι το κατεστημένο. Το Μητσοτάκη. Ως εκ τούτου οι επιλογές στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ευεξήγητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση