GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ κερδίζει ο Τσίπρας..."

Δραχμend Θα σας γράψω την αποψάρα μου, έχοντας ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και για την Αχτσιόγλου και για τον Κασσελάκη. Δηλαδή μου είναι π...


Δραχμend
Θα σας γράψω την αποψάρα μου, έχοντας ακριβώς τα ίδια συναισθήματα και για την Αχτσιόγλου και για τον Κασσελάκη. Δηλαδή μου είναι παντελώς αδιάφορο ποιος θα κερδίσει. 
Οι εσωκομματικές του ΣΥΡΙΖΑ έβγαλαν μερικά συμπεράσματα. Οι απαρχαιωμένες διαδικασίες του κόμματος δεν αφορούν κανέναν. Τα λεγόμενα ιστορικά στελέχη, που ποτέ δεν κατάλαβα τι έκαναν και είναι ιστορικά, δεν έχουν καμία επαφή με τον κόσμο και φυσικά καμία απολύτως απήχηση.
 Η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που έκλεισε τα περισσότερα στελέχη του στα γραφεία, τα έκανε να αποκοπούν τόσο από την πραγματικότητα και να απαξιωθούν που κάθε παρέμβαση με στόμφο γυρνά μπούμερανγκ. 
Σε ο,τι αφορά τους δύο υποψηφίους τα πράγματα είναι ακόμα πιο απλά.
 Η Αχτσιόγλου που θα μπορούσε να πάρει το κόμμα σε αυτές τις συνθήκες με σταλινικά ποσοστά, βγήκε σαν τεχνοκράτης και απευθύνθηκε στη βάση ως νόμιμος διάδοχος, έχοντας στο πλευρό της όλους εκείνους που πάλεψαν για να μην εκλέγεται πρόεδρος από τη βάση.
 Ο Κασσελάκης δεν έκανε τίποτα. Ή μάλλον έκανε το μοναδικό πράγματα που έπρεπε να κάνει. Βγήκε άνετος και ωραίος και είπε "παιδιά, πάμε να τους γαμήσουμε και αφήστε τους άλλους να συζητούν".
 Α! Έχω και επίλογο. Ο,τι κι αν συμβεί στις εκλογές. Στο τέλος κερδίζει ο Τσίπρας.

1 σχόλιο

  1. Ο Τσιπρας,ηδη κερδισε,χωρις ουτε σταγονα ιδρωτα.Αποδειξαν οι διωκτες του,ποσο μεγαλο κεφαλαιο ειναι,ποσο ισορροπιστης και ποσο αδικημενος.Ακομη και αν του προσαψουμε μετριοπαθεια ή δειλια,δεν ξερω ποιός θα τολμουσε οταν οι χειροτεροι αλιτηριοι πολιτικαντηδες με ο,τι πιο μοχθηρο και ξετσιπωτο σε ΑΡΔ εχει υπαρξει τον κατακρεουργουσαν[θυμαστε τη βιλλα;]και συγχρονως κατι μπασταρδα απ'τον Συριζα τον μαχαιρωνανε,ή καποια μεταχειρισμενα μουνοπανα,οπως ο Σκουρλετης,πετουσαν αετο.Εχεις εκπροσωπο την Τσαπανιδου που η απλυτη κωλοτριχα,ο Δανικας την χτυπαει σαν χταποδι,παρουσια Χ"νικου και Πρετεντερη.Και αντι,σαν γυναικα αρχιδατη,να πας να του γαμησεις τη μανα,πας για συνεντευξη;Ασε μας κουκλιτσα μου.Παντως αν δεν ξαναρθει[με τον Κασσελακη,δεν μπορω να το δω]εμεις δεν βλεπουμε χαιρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση