GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΕ στην προπόνηση! ΠΕΘΑΝΕ (ξαφνικά) 34χρονος διεθνής μπασκετμπολίστας...

Σοκ έχει προκαλέσει στο μπάσκετ της Γαλλίας, ο θάνατος του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα, Λουντοβίκ Βατί, ο οποίος ήταν σε κώμα μετά από κα...


Σοκ έχει προκαλέσει στο μπάσκετ της Γαλλίας, ο θάνατος του πρώην διεθνούς μπασκετμπολίστα, Λουντοβίκ Βατί, ο οποίος ήταν σε κώμα μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη στη διάρκεια προπόνησης

Η Γαλλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε χθες, Παρασκευή, την απώλειά του μετά από καρδιακή προσβολή, που υπέστη κατά τη διάρκεια προπόνησης με την Τουλούζ.

«Με βαθιά θλίψη οι παίκτες της γαλλικής ομάδας και το επιτελείο του ενημερώθηκαν για τον θάνατο του Λουντοβίκ Βατί, σε ηλικία 34 ετών» έγραψε η γαλλική ομοσπονδία σε δελτίο τύπου, το οποίο αναδημοσιεύουν γαλλικά μέσα ενημέρωσης, όπως η «Le Parisien».

Σύμφωνα με τα γαλλικά ΜΜΕ ο 34χρονος φόργουορντ προπονούνταν με ερασιτεχνική ομάδα της Τουλούζης, όταν κατέρρευσε στο γήπεδο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Οι γιατροί έβαλαν αμέσως τον Βατί σε μηχανική υποστήριξη, με τον πρώην Γάλλο διεθνή να πέφτει σε κώμα μετά την καρδιακή προσβολή που υπέστη. Τελικά, όπως έκανε γνωστό ο πρώην ατζέντης του, Ολιβιέ Μαζέ, ο μπασκετμπολίστας δεν τα κατάφερε κι έφυγε από τη ζωή.

Ο Βατί είχε ιστορικό με την καρδιά του, αφού αναγκάστηκε να βάλει τέλος στην επαγγελματική του καριέρα σε ηλικία 24 ετών του με καρδιολογικό πρόβλημα. Θεωρούταν ταλέντο ισάξιο του Νικολά Μπατούμ, όταν σταμάτησε και συνέχισε να αγωνίζεται σε ερασιτεχνικές ομάδες.

Κατέγραψε έξι συμμετοχές στην εθνική Γαλλίας, ενώ μέχρι να αποσυρθεί από το επαγγελματικό μπάσκετ, αγωνίστηκε σε Ορτέζ, Ορλεάν και Γκραβελίν.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *