GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΝΕΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ! "Η Αθήνα ΜΑΣ" στις δημοτικές εκλογές...

Ελένη Παπαδοπούλου   Μετά από έναν πολύ μεγάλο αγώνα ο ανεξάρτητος συνδυασμός "Η Αθήνα ΜΑΣ" θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές τ...


Ελένη Παπαδοπούλου 
Μετά από έναν πολύ μεγάλο αγώνα ο ανεξάρτητος συνδυασμός "Η Αθήνα ΜΑΣ" θα συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου με 163 υποψήφιους.
Με τη βοήθεια σας καταφέραμε όχι μόνο να συμπληρώσουμε το ψηφοδέλτιο, αλλά να υπερβούμε και το όριο υποψηφιοτήτων που απαιτείτο. Ξεπεράσαμε επίσης το 40% συμμετοχής γυναικών και αγγίξαμε σχεδόν το 47%. Είναι πραγματικά συγκινητική η προσπάθεια όλων όσων συμμετείχαν σε αυτήν τη φάση της στελέχωσης του συνδυασμού. Όπως είναι συγκινητική και η συμμετοχή των 163 υποψηφίων. Άνθρωποι με όνειρα, με όρεξη, με διάθεση για κάτι καλύτερο, με αγάπη για την Ελλάδα, με αγάπη για την Αθήνα.
Καθώς οι υποψηφιότητες καλύπτουν το 100% των θέσεων συμβούλων και καθώς δεν πρόκειται να πάρουμε 100% των ψήφων, θεωρήσαμε σωστό να δώσουμε τιμητικά ένα μικρό ποσοστό των θέσεων σε συμπολίτες μας από όλη την Ελλάδα που θέλησαν να μας στηρίξουν. Έτσι κοντά στους Αθηναίους έχουμε και υποψήφιους από το Σουφλί, την Κρήτη, την Κω, τις Σέρρες, τη Θεσσαλονίκη, την Καλαμάτα, την Άρτα, την Σίφνο, την Κεφαλλονιά.
Η Αθήνα μάς αφορά όλους.
Αυτή η εκλογική διαμάχη της Αθήνας μάς αφορά όλους.
Μπαίνουμε λοιπόν στον αγώνα με αξιόλογους ανθρώπους σε ένα ψηφοδέλτιο υπερκομματικό, πατριωτικό και ανεξάρτητο, έξω από κομματικά στεγανά.
Καλή επιτυχία σε όλους!
Πάμε για την νίκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *