GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΜΕ ...ΜΠΛΕ ΚΟΥΤΙΑ! ΕΡΑΝΟ για τους φυλακισμένους χούλιγκαν στην Αθήνα κάνουν οι Blue Bad Boys...

Μπλε κουτιά για να ρίξουν τον οβολό τους οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα τοποθετήσουν στον  αγώνα της ομάδας τους οι Blue Bad Boys. Στόχος...


Μπλε κουτιά για να ρίξουν τον οβολό τους οι οπαδοί της Ντινάμο Ζάγκρεμπ θα τοποθετήσουν στον  αγώνα της ομάδας τους οι Blue Bad Boys. Στόχος να συγκεντρώσουν χρήματα για να βοηθήσουν όπως λένε στην τελευταία τους ανακοίνωση τα… φυλακισμένα αδέλφια τους στην Αθήνα!

Παράλληλα για όσους δεν θα πάνε στο γήπεδο, αλλά θέλουν να βοηθήσουν δημοσιεύουν κι ένα τραπεζικό λογαριασμό. Όλα αυτά τα αναφέρουν στο Instagram.

Ενδιαφέρον έχουν τα σχόλια όπου οπαδοί από την Ελλάδα, αλλά και άλλα μέρη της Κροατίας, όπως το Σπλιτ καταδικάζουν τις ενέργειές τους. Με δεδομένο ότι θα λείπουν περισσότεροι από εκατό οπαδοί τους δεν θα πραγματοποιήσουν και τη χορογραφία που είχαν ετοιμάσει.

«Δεδομένων των συνθηκών που είναι γνωστές σε όλους, αποφασίσαμε να αναβάλουμε την προγραμματισμένη χορογραφία γενεθλίων στον αυριανό αγώνα μέχρι να επιστρέψουν τα αδέρφια μας» αναφέρουν σχετικά.

Η ανάρτησή τους στο λογαριασμό που διατηρούν στο Instagram

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση