GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ! ΝΕΑ ΦΡΙΚΗ στην Πάρνηθα. Καίγονται σπίτια...

Τρομερές είναι οι εικόνες που μεταδίδονται, ξημερώματα, από την Πάρνηθα καθώς οι φλόγες φούντωσαν εξαιτίας των ανέμων και ασυγκράτητες, με μ...

Τρομερές είναι οι εικόνες που μεταδίδονται, ξημερώματα, από την Πάρνηθα καθώς οι φλόγες φούντωσαν εξαιτίας των ανέμων και ασυγκράτητες, με μεγάλη ταχύτητα κινούνται προς το τελεφερίκ, ενώ μπήκαν στον οικισμό της Αγίας Παρασκευής καίγοντας σπίτια.

Στην πορεία του πύρινου μετώπου βρίσκεται η Αμυγδαλέζα και στη συνέχεια οι Θρακομακεδώνες.
04:30 Αλλαγές στην κυκλοφορία των οχημάτων
Σύμφωνα με την Τροχαία, διακόπτεται η κυκλοφορία των οχημάτων από τη συμβολή της Λεωφόρου Πάρνηθας και Μπόσκιζα και επί της οδού Φιλίας των Λαών προς κατασκηνώσεις.
Αντιθέτως, αποκαθίσταται στη Λεωφόρο Φυλής, από το ύψος του κυκλικού κόμβου πριν την Παναγία Κανάλα.
04:16 Μήνυμα από 112 για Πάρνηθα
Ενισχύθηκαν πριν λίγο οι άνεμοι στην Πάρνηθα, θεριεύοντας το πύρινο μέτωπο που κινείται προς το τελεφερίκ, με το 112 να στέλνει μήνυμα να παραμείνουν «σε ετοιμότητα» οι κάτοικοι «στις περιοχές Θρακομακεδόνες, Αγία Παρασκευή, Μπόσκιζα, Πανόραμα Μενιδίου», ώστε να απομακρυνθούν εάν κριθεί αναγκαίο.

03:10 Τραυματισμός πυροσβέστη στην Πάρνηθα
Στο νοσοκομείο μεταφέρεται ένας πυροσβέστης που τραυματίστηκε ενώ επιχειρούσε στην Πάρνηθα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, ο πυροσβέστης είχε τις αισθήσεις του όταν τον παρέλαβε το ασθενοφόρο.

02:47 Η εικόνα της φωτιάς στην Πάρνηθα

01:54 Ώρες αγωνίας στη Βοιωτία
Σύμφωνα με πληροφορίες, το πύρινο μέτωπο στη Βοιωτία φαίνεται πως έχει κάνει «πισογύρισμα», κυκλώνοντας εκ νέου την ευρύτερη περιοχή, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις και τους εθελοντές να καταβάλλουν τεράστιες προσπάθειες, για να την περιορίσουν.

01:18 Αναζωπυρώσεις στην Πάρνηθα
Νέες αναζωπυρώσεις σημειώνονται στην Πάρνηθα και ειδικότερα στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, αυτές αντιμετωπίζονται από τις επίγειες δυνάμεις που παραμένουν και επιχειρούν στην περιοχή.

00:44 Σε χαράδρα της Πάρνηθας καίει η φωτιά
Οι πυροσβέστες που επιχειρούν στην Πάρνηθα μάχονται για να περιορίσουν το μέτωπο που καίει μέσα στη χαράδρα του Αγίου Γεωργίου, ελπίζοντας ότι με το πρώτο φως της ημέρας και τη συμβολή των εναέριων μέσων θα θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

00:26 Η εικόνα της καταστροφής στην Πάρνηθα – Τι δείχνει χάρτης της WWF
Όπως αναφέρει η WWF Greece, δημοσιεύοντας στοιχεία από το δορυφόρο Sentinel-2A που αποτύπωσε το μέτωπο στις 09:00 το πρωί της Τετάρτης, η πυρκαγιά έχει «σκαρφαλώσει» στο βουνό και καίει το ελατοδάσος, μπαίνοντας στις καμένες εκτάσεις του 2007.

23:54 Τεράστιο είναι το μέτωπο στη Βοιωτία

Πύρινο μέτωπο δεκάδων χιλιομέτρων έχουν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες, οι εθελοντές και οι κάτοικοι στη Βοιωτία. Υπενθυμίζεται ότι έχει εκκενωθεί το Στείρι, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται οι κάτοικοι σε Περιστερά και Άγιο Νικόλαο

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *