GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΠΙΚΡΗ αλήθεια για τον φράχτη στον Εβρο...

Ακροκεντρώος Επειδή όλοι έχετε άποψη, αλλά ούτε το 1/10 δεν έχετε έρθει εδώ πάνω,σας δείχνω τον φράχτη. Ένα μέρος του καλύπτει 27 χλμ στη πε...


Ακροκεντρώος
Επειδή όλοι έχετε άποψη, αλλά ούτε το 1/10 δεν έχετε έρθει εδώ πάνω,σας δείχνω τον φράχτη. Ένα μέρος του καλύπτει 27 χλμ στη περιοχή των Φερών κι άλλο ενα 12 χλμ στη περιοχή των Καστανεων. Ο Έβρος έχει σύνορα 200 χλμ. Ελπίζω τώρα να το εμπεδωσατε.

3 σχόλια

  1. Παρακατω,ρε σκουληκιασμενο ακροδεξιο καφρακι;Τι θες να μας πεις;'Η μπλοκαρες γιατι η νοημοσυνη σου ειναι ελλειπης και ατελεσφορη;Γιατι τοτε το πουλαιν σας μαζι με την Κατινα το διαφημιζανε;Και τί εννοεις οτι δεν ξερουμε τους γκατζοληδες;Και αντι να βγεις να πεις:συγνωμη ρε παιδια,πολυ μαλακια το 47τακατο,χωρια το 53% που ξυθηκε,σου φταινε οι λαθρο που εσυ ψηφισες να μπαινοβγαινουν,οι εθνοπροδοτες που εσυ προωθεις.Κουβεντα για τους αχρηστουςΤης κοντης ψωλης της φταινε οι τριχες φιλαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να θυμίσω και την πρόταση κοροϊδία Βορίδη σε ένα συγκεκριμένο σημείο των θαλασσίων συνόρων Ελλάδας-Τουρκίας κοντά στην Σμύρνη νομίζω θα έβαζαν 20χλμ ενός πλωτού συστήματος που θα αποτρέπει τις βάρκες να προσεγγίζουν, το οποίο ήταν ένα παραγάδι που προεξείχε 20 εκατοστά από νερό σαν σοβαρό μέτρο πρόληψης για τις ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ εισόδους λαθρομεταναστών. Το οποίο θα ήταν άχρηστο να κάνει πραγματική δουλειά όμως διαφημίστηκε από τον υπουργό στην τηλεόραση ως ένα σημαντικό μέσο αποτροπής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Α!ναι ρε,το ειχα ξεχασει.Ηταν συστημα για να μην πηδαει ο γαυρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση