GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΙΑΦΟΡΑ ανάμεσα στον Τεντόγλου και τον Τσιτσιπά...

Elen Katsa Στη Μάχη του Στάλινγκραντ συγκρούστηκε ο Σοβιετικός σνάιπερ Vasily Zaitsev, φτωχός αγρότης ο οποίος είχε μάθει σκοποβολή από τον ...


Elen Katsa
Στη Μάχη του Στάλινγκραντ συγκρούστηκε ο Σοβιετικός σνάιπερ Vasily Zaitsev, φτωχός αγρότης ο οποίος είχε μάθει σκοποβολή από τον παππού του προσπαθώντας να προστατέψουν τα ζώα τους από τους λύκους της Σιβηρίας, με τον Γερμανό σνάιπερ Συνταγματάρχη των SS Heinz von Krupp Thorvald, αριστοκράτη γαιοκτήμονα ο οποίος είχε μάθει σκοποβολή κυνηγώντας ελάφια στις αχανείς εκτάσεις του. Όπως είπαν και στη γνωστή ταινία, “δεν πρόκειται απλά για μια σύγκρουση Σοβιετικού-Γερμανού, αλλά για την πεμπτουσία της ταξικής πάλης”.
Το θυμήθηκα σκεπτόμενος τον Τσιτσιπά και τον Τεντόγλου. Ο ένας έπαιζε τένις στη Γλυφάδα, βγάζει εκατομμύρια, τα ξοδεύει σε απίστευτα πολυτελή ζωή την οποία διαφημίζει διαρκώς στα σόσιαλ, είναι νάρκισσος, ειρωνεύεται και κάνει κωλοπαιδίστικα σχόλια συνέχεια, ο άλλος έκανε παρκούρ στις πλατείες των Γρεβενών, έχει έναν απλό μισθό, έχει εξαιρετική μετριοφροσύνη και οι συνεντεύξεις και τα σχόλιά του βγάζουν απλότητα και βαθύ ήθος. Η πεμπτουσία της ταξικής πάλης..
Manos Saridakis

1 σχόλιο

  1. Δεν φται ο Τσισιπας που παιζει τεννις ουτε ο Μιλτος που ειναι στον κλασσικο αθλητισμο.Ουτε το ενα ειναι πιο ευκολο απο το αλλο.Αμα εχεις μαυρα μεσανυχτα βρασε δυο αυγα μελατα.Απλα ο Τεντογλου ειναι προσωπικοτητα και σαν προτυπο οπως ο Τζοκοβιτς,ο Αντετοκουμπο,ενω ο Τσιτσιπας ενα κακομαθημενο παιδαρελι,γιατι ετσι τον εμαθε ο πατερας του.Σαν παιτης ειναι απο τους καλυτερους[μην αναλυσω]Απλα,αν θελεις οντως να θαυμαζεις τον Τεντογλου,την Στεφανιδου,οταν ψηφιζεις,σκεψου ποιοι καταστρεφουν τους Τεντογλου,τους Κατσιουδηδες, και ενα σωρο αλλα ταλεντα.Γιατι,ποτε δεν ρωτησατε την Βερουλη,την Σακοραφα,τους αλτες του Χειμωνιδη,τον Κωστα τον Σπανιδη της Κελεσιδου πώς τα βγαζανε περα.Μονο να βριζετε τον Νικολαιδη γιατι ηταν Συριζα,μπυροκοιλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση