GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ τα γεγονότα στην Πύλα της Κύπρου και οι πυρκαγιές στην Θράκη..."

Βασίλειος Τσάμης Συνδέονται τα γεγονότα στην Πύλα της Κύπρου καί οι Πυρκαγιές στην Δυτική Θράκη? Κατά την γνώμη μου συνδέονται , δεδομένου ό...


Βασίλειος Τσάμης
Συνδέονται τα γεγονότα στην Πύλα της Κύπρου καί οι Πυρκαγιές στην Δυτική Θράκη?
Κατά την γνώμη μου συνδέονται , δεδομένου ότι εκ των πραγμάτων φαίνεται να εξυπηρετούν τα επεκτατικά σχέδια τής Τουρκίας.
H ένταση στην Πύλα με την επίθεση των τουρκικών δυνάμεων στην ειρηνευτική δύναμη Κύπρου εξυπηρετεί την Τουρκοποίηση τής Νοτιοανατολικής Κύπρου κ είναι γνωστό ότι στο Τουρκικό αμυντικό δόγμα η άμυνα τής Τουρκίας στον Νότο ξεκινά από την Κύπρο .
Από την άλλη πλευρά, είναι επίσης γνωστό ότι η άμυνα τής Τουρκίας στα δυτικά ξεκινά από την Δυτική Θράκη.
Στο πλαίσιο αυτό οι ισλαμοεθνικιστικές δυνάμεις πού, στον παρόντα χρόνο, βρίσκονται στο τιμόνι τής Τουρκίας θεωρούν την Δυτική Θράκη ως λίκνο του Τουρκικού κράτους επειδή εκεί το 1913 ίδρυσαν την Τουρκική Δημοκρατία τής Δυτικής Θράκης, η οποία ήταν ο πρόδρομος τού σημερινού Τουρκικού κράτους.
Αν τώρα κάποιος παρατηρήσει τίς πυρκαγιές στην Θράκη θα αντιληφθεί ότι καίγεται η περιοχή πού είχε ιδρυθεί η Τουρκική Δημοκρατία τής Δυτικής Θράκης.
Δυστυχώς για την Ελλάδα, το μυωπικό κράτος των Αθηνών αδυνατεί να αντιληφθεί κ κυρίως να αντιμετωπίσει τα τουρκικά επεκτατικά σχέδια.

1 σχόλιο

  1. Ξερετε κατι;Μας εχετε πρηξει με τις αναλυσεις του κωλου.Απλα χτενιζεστε,ενω ο κοσμος καιγεται,γλειφοντας και καλυπτοντας τους δολοφονους.Αναλυση για την εσκεμμενη ανικανοτητα των αχρηστων,μηπως;Παρατηρησεις για κραυγαλεα ανικανοτητα;Αποριες γιατι δεν τους αρεσει να προλαβαινουν τις φωτιες σε πρωτο χρονο;Μηπως καμμια εκρηξη οργης για τα νεογνα που κινδυνευουν στο κωλοχανειο νοσοκομειο στην πολη του κατρουλιαρη Νικολακη[μ'αρεσει που το παιζει Καβαλιωτης]του σουργελουΜακαριου και της αλλης γλιτσας;Οχι,ε;Και μην ξεχνατε οτι ο κυριος φταιχτης ειναι ο Τσιπρας και ο Πολακης,γιατι δεν καπνιζει.Σας φταιει ο Τουρκος ο Ρωσος ο μογγολος και ο Βοωτης.Οπως λεμε της κοντης ψ...της φταινε οι τριχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *