GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΞΕΣΠΑΣΑΝ νέες πυρκαγιές στα Φάρσαλα και στον Δομοκό...

Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Τσικράκι Φαρσάλων. Το μέτωπο καίει δασική έκταση, ωστόσο βρίσκεται σε αρκετά δύσβατο ...


Πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης στην περιοχή Τσικράκι Φαρσάλων.

Το μέτωπο καίει δασική έκταση, ωστόσο βρίσκεται σε αρκετά δύσβατο σημείο, κάτι που δυσκολεύει τις επίγειες δυνάμεις της Πυροσβεστικής.

Στο σημείο επιχειρούν 36 πυροσβέστες με 6 οχήματα, ενώ ρίψεις από αέρος κάνουν ένα αεροσκάφος και 4 ελικόπτερα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική από τη φωτιά δεν απειλείται κατοικημένη περιοχή.

Το κοκτέιλ ζέστης και δυνατού αέρα, δημιούργησε πολλά προβλήματα το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Αυγούστου και στην περιοχή της Φθιώτιδας με αρκετές πυρκαγιές να ξεσπούν την ίδια περίπου ώρα.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, αρχικά στην περιοχή του Δομοκού στις στροφές του Δρούγου ξέσπασε δασική πυρκαγιά, που κινητοποίησε και τα PZL από το αεροδρόμιο της Λαμίας. Αγροτοδασική πυρκαγιά είχαμε την ίδια ώρα στην περιοχή της Ελάτειας.

Πυρκαγιά και στα όρια Φθιώτιδας - Λάρισας πάνω από τη Μαντασιά.

Στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής συγκεντρώθηκαν κι άλλα περιστατικά σε καλαμιές και ξερά χόρτα ειδικά γύρω από τη Λαμία και στην περιοχή της Ανθήλης, καθώς και σε μία περίπτωση στην ανατολική Φθιώτιδα. Μεγάλη πυρκαγιά είχαμε και σε χορτολιβαδική έκταση στο χωριό Πισσώνας του Δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *