GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ Κασελλάκη! «ΤΟ ΤΕΛΟΣ των προσχημάτων στον ΣΥΡΙΖΑ...»

Βασίλειος Τσάμης Τελικά, η ζημιά πού έχει κάνει ο Τσίπρας στην Αριστερά ίσως αποδειχθεί ότι είναι μη επισκευάσιμη. Είχε βάλει έναν εφοπλιστή...

Βασίλειος Τσάμης
Τελικά, η ζημιά πού έχει κάνει ο Τσίπρας στην Αριστερά ίσως αποδειχθεί ότι είναι μη επισκευάσιμη.
Είχε βάλει έναν εφοπλιστή, Στέφανος Κασελλάκης λέγεται, στο ψηφοδέλτιο επικρατείας τού ΣΥΡΙΖΑ καί τώρα αυτός ο εφοπλιστής θέλει να βάλει υποψηφιότητα για πρόεδρος τού ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτό είναι και το τέλος των προσχημάτων.
Στην προκειμένη περίπτωση η πλουτοκρατία δεν θέλει να κάνει πειραματισμούς κ ψάχνει να βάλει κατευθείαν τον δικό της.
Έγραψα προχθές ότι αν υπήρχε χρυσό μετάλλιο για την αριστεία της ανικανότητας και τής χαζομάρας θα μας το έδιναν ασυζητητί.
Καί θα το έδιναν, στην αριστερά το χρυσό τής χαζομάρας, γιατί υπάρχουν άνθρωποι σε ένα αριστερό κόμμα ,όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, πού ταυτίζονται με τον εφοπλιστή.
Η ταξική θέση καθορίζει την ταυτότητα, όχι αυτά πού λέει κ γράφει κάποιος.

1 σχόλιο

  1. Που'σαι,παλληκαρι,πες της μαννας σου,την αλλη φορα να μου κρατησει ενα κανελι με βουλες.Τετοια εμβριθεια,τετοια αλφαδια,ουτε το σουρωτηρι της Βουλτεψη.Τσουτσουριασα.Α!και μην σου πω οτι και πριν [ο μπαρμπα Γιαννης,ο Βαρδης] αλλα κυριως τωρα που πετυχανε τον απολυτα "χρησιμο ηλιθιο"ο ευτραφης με τον λαθρεμπορα κυβερνανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση