GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΙ ...ΔΙΑΚΟΠΕΣ του Ν. Ανδρουλάκη και η γενική "χαλάρωση" στο ΠΑΣΟΚ

Αντικείμενο πολλών συζητήσεων αλλά και σχολίων ακόμη και στα ημικλειστα στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη αποτέλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις...


Αντικείμενο πολλών συζητήσεων αλλά και σχολίων ακόμη και στα ημικλειστα στα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη αποτέλεσαν οι χθεσινές αποκαλύψεις της στήλης για τις παρατεταμένες διακοπές που  έχει ξεκινήσει ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ακόμη και πράσινα στελέχη ενημερώθηκαν μέσω του "κοριού" για το πού λιάζεται ο αρχηγός τους καθώς η εντολή που είχε δοθεί από τα κεντρικά του κόμματος ήταν να μην παρέχεται καμία σχετική πληροφορία.

Βεβαίως οι ψίθυροι έδιναν και έπαιρναν στους διαδρόμους όλες τις προηγούμενες ημέρες καθώς έχει συμπληρώσει ήδη σχεδόν δύο εβδομάδες απουσίας δημόσιων εμφανίσεων.

Το πρόβλημα δεν έχει να κάνει με αυτήν καθαυτήν την απουσία του για διακοπές έστω κι αν αυτές όπως φαίνεται θα συμπληρώσουν αισίως έως και τέσσερις εβδομάδες. Άλλωστε σε φάση διακοπών βρίσκονται και τα περισσότερα εκ των κορυφαίων στελεχών. Λες και όλα εκεί στην Χαρ. Τρικούπη πάνε τέλεια, ύστερα από το εκλογικό αποτέλεσμα του Ιουνίου...

Όπως μουρμουριζουν ουκ ολίγα στελέχη δηλαδή η κατάσταση αυτή συνδυάζεται με μία γενικότερη χαλάρωση που παρατηρείται σε όλο το κομματικό σύστημα του ΠΑΣΟΚ. Και αυτό δεν έχει σχέση μόνο με την καλοκαιρινή ραστώνη. Φαίνεται ότι πολλά πράγματα έχουν μπει πλέον σε αυτόματο πιλότο ενώ οι ρυθμοί που αντιμετωπίζονται ζητήματα και προβλήματα είναι αργοί.

Ακόμη και οι αποφάσεις που λαμβάνονται για τις υποψηφιότητες των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών γίνονται σημειωτόν προκαλώντας αντιδράσεις αλλά και διάφορα ερωτήματα. Άλλοι λένε επί παραδείγματι ότι οι καθυστερήσεις οφείλονται σε “ελλείψεις” κατάλληλων υποψηφιοτήτων και άλλοι τις αποδίδουν σε σκοπιμότητες.

Χαρακτηριστικό είναι και αυτό που συνέβη με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας. Μόλις χθες ανακοινώθηκε επίσημα ο υποψήφιος που θα υποστηρίξει το ΠΑΣΟΚ αν και επί εβδομάδες το θέμα “σερνόταν” στους διαδρόμους και τα κομματικά γραφεία.

Ακόμη πιο βαρύ είναι όπως μαθαίνουμε το κλίμα -αν και ακόμα καλοκαίρι - για τον δήμο Αθηναίων . Ο υποψήφιος που επελέγη ονόματι Χάρης Δούκας, αξιόλογος επιστήμονας κατά τα λοιπά, τώρα φέρεται να έχει καταλάβει…πού εμπλεξε.

Αυγουστιάτικα ο κ. Δούκας κάνει τηλεφωνήματα και συναντήσεις με έμπειρους αυτοδιοικητικούς και το βασικό πρόβλημα που διαπιστώνει ο ίδιος ότι έχει να αντιμετωπίσει είναι της "αναγνωρισιμότητας".

Καθώς όμως ο μήνας που διανύουμε είναι "νεκρός", ο ωφέλιμος χρόνος που απομένει από τον Σεπτέμβριο είναι λίγων μόνο εβδομάδων. Επίσης δεν αγνοείται ότι ο πήχης είναι ήδη ψηλά για την Αθήνα από το 2019 με το 13% από τον Παύλο Γερουλάνο. Τώρα οι πρώτες τουλάχιστον μετρήσεις και εκτιμήσεις δείχνουν το "πράσινο" ποσοστό να περιορίζεται σε μονοψήφια επίπεδα….

Άλλο πονοκέφαλο προκαλούν οι εκλογές για την περιφέρεια Αττικής. Αλλά είπαμε, τώρα διακοπές…
Ο ΚΟΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση