GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΦΑΙΡΑ ΕΠΙΡΡΟΗΣ η Ελλάδα! ΟΔΗΓΟΥΝ ολοταχώς την Ευρωπαϊκή Ένωση προς διάλυση...

Βασίλειος Τσάμης Χθές, η Πολωνία , χαρακτήρισε τη Λευκορωσία εχθρική χώρα και αποφάσισε να αυξήσει την στρατιωτική τής δύναμη στα σύνορα Το ...


Βασίλειος Τσάμης
Χθές, η Πολωνία , χαρακτήρισε τη Λευκορωσία εχθρική χώρα και αποφάσισε να αυξήσει την στρατιωτική τής δύναμη στα σύνορα Το ίδιο συμβαίνει κ στις Βαλτικές χώρες με αναλυτές να εκτιμούν ότι η απόφαση για ενίσχυση των στρατιωτικών δυνάμεων στα Ανατολικά σύνορα τού ΝΑΤΟ είναι προγραμματισμένη από την Ουάσιγκτον, η οποία αποσκοπεί να περάσει η Ευρωπαϊκή Ένωση σε ένοπλη αντιπαράθεση με την Ρωσία.
Η απόφαση τής Πολωνίας εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι δεν έμεινε αναπάντητη από την Ρωσία. Σήμερα, δύο Ρωσικά βομβαρδιστικά κατάφεραν να μπουν στον εναέριο χώρο τής Δανίας μέχρι πού αναχαιτίστηκαν από την Δανική αεροπορία λίγο πρίν μπουν στον εναέριο χώρο τής Ολλανδίας.
Είναι εμφανές ότι μετά την αποτυχία τής Ουκρανικής αντεπιθεσης , η οποία, όπως αναφέρουν κ Ουκρανοί στρατιωτικοί, ήταν εξαρχής καταδικασμένη από την στιγμή πού οι Ουκρανοί δεν διαθέτουν αεροπορική κάλυψη, αλλά κ την αποτυχία τής Δύσης να ελέγξει τις εξελίξεις στο Νίγηρα, οι θεωρητικοί τού ΝΑΤΟ θέλουν να βάλουν την Ευρωπαϊκή Ένωση σε πόλεμο με την Ρωσία .
Σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο η Ευρωπαϊκή Ένωση θα διαλυθεί ,πού σημαίνει ότι θα περάσουμε στην εποχή πού η Ευρώπη ελεγχόταν πλήρως από τρίτους.
Η ανατολική Ευρώπη θα περάσει στην σφαίρα επιρροής τής Ρωσίας, η Ελλάδα κ η Κύπρος στην σφαίρα επιρροής τής Τουρκίας , η Γερμανία θα χωριστεί σε Ρωσική , κινεζική κ αμερικανική κτλ.

1 σχόλιο

  1. μετα γυρισες πλευρο κι ειδες αλλο ονειρο . ΚΑΙ κοψε τα ληγμενα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση