GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΛΙΓΟ πριν γεννήσει! Πέθανε (ξαφνικά) η δημοσιογράφος Ίσμα Τουλάτου...

Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου. Η Ίσμα Τουλάτου είχε εργαστεί σε αρκετά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το Βή...


Πέθανε ξαφνικά η δημοσιογράφος του πολιτιστικού ρεπορτάζ Ίσμα Τουλάτου.

Η Ίσμα Τουλάτου είχε εργαστεί σε αρκετά ΜΜΕ, ανάμεσα στα οποία το Βήμα, η Athens Voice και η iefimerida.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, η 49χρονη κατέρρευσε ξαφνικά στο σπίτι της. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως στο σπίτι της έσπευσε ο γυναικολόγος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου παρά τη μάχη που έδωσαν οι γιατροί δεν τα κατάφερε.

Οι γιατροί έδωσαν μάχη να γλιτώσουν και το μωρό, το οποίο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Αλεξάνδρα στο τμήμα νεογνών

Την είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή της η δημοσιογράφος Ελένη Σπανοπούλου η οποία αποκάλυψε ότι πέθανε λίγο πριν γεννήσει το μωρό της.

«Δεν θέλω να το πιστέψω Ίσμα μου! Θα έδινες ζωή στο μωρό σου σε λίγες μέρες κι έφυγες σαν πουλάκι τόσο ξαφνικά και τόσο άδικα», έγραψε.

«Αντίο κορίτσι μας γλυκό κι ευγενικό. Η μεγάλη φυλή του πολιτιστικού ρεπορτάζ ορφάνεψε σήμερα. Ποσό λυπάμαι που δεν είδες ποτέ το παιδάκι σου κι ούτε αυτό εσένα, να χαμογελάς κρατώντας το. Άτυχη μανούλα εσύ κι υπέροχη γυναίκα. υποκλίνομαι στη δύναμη σου καρδούλα μου! Αντίο κορίτσι μου ! Αντίο αδόκητο και πικρό, πολύ πικρό», πρόσθεσε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση