GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ μόνο οι σερβιτόροι στη θάλασσα! ΝΕΕΣ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ αποκαλύψεις για τα αίσχη και αυθαιρεσίες στην Ρόδο...

Konstantinos Statis Μιας και ασχοληθηκατε σημερα επιτελους αρκετοι με τη Ροδο, ας γραψω 2-3 πραγματακια. Εδω και λιγα χρονια εχει αρχισει ε...


Konstantinos Statis
Μιας και ασχοληθηκατε σημερα επιτελους αρκετοι με τη Ροδο, ας γραψω 2-3 πραγματακια.
Εδω και λιγα χρονια εχει αρχισει ενας ατυπος ανταγωνισμος μεταξυ κυριως 2 επιχειρηματιων για το ποιος θα εχει τα περισσοτερα μαγαζια φιλετα, παραλιες, ξαπλωστρες κτλ
Η φωτο που ειδατε ας πουμε ειναι απο μαγαζι που λειτουργει 6-7 χρονια, τα 3-4 τελευταία γινεται αυτο ακριβώς που βλεπετε, με τους σερβιτορους να μπαινουν μες στη θαλασσα για να σερβιρουν. Η παραλια αυτη ειναι ουσιαστικα ενας κολπος ο οποιος εχει γινει τελειως ιδιωτικος και για να κανεις μπανιο εκει πρέπει να κατσεις στο μαγαζι.
Η κεντρικη παραλια της Ροδου, απο ΝΟΡ μεχρι ενυδρειο (για οσους εχουν εικονα) εχουν γεμισει απο ακρη σε άκρη ξαπλωστρες που δεν τηρουν τα ελαχιστα μέτρα απο την θαλασσα που ορίζει ο νομος, τα τελευταία δε χρονια φτιαχνονται και μαγαζια μπιτς μπαρ στα 20 μετρα απο τη θαλασσα με. αντίστοιχες ομπρελες ξαπλωστρες απο κατω. Μπραβοι διωχνουν παιδια που πανε να βαλουν την πετσετα τους μπροστα στη θαλασσα για να κανουν μπανιο.
https://fastly.4sqi.net/.../1149949_cTEbrj2IqW-MSpGY...

Συνεχιζουμε. Γλιστρα. Εν μια νυκτι ενας επιχειρηματιας που ολοι γνωριζαν αλλα κανεις δεν ελεγε το όνομα του, οργανωσε και πηγε κ πεταξε υλικα σε μια μικρή παραλια για να γινει ανεγερση μπιτσ μπαρ που πιανει τη μιση και βαλε παραλια. Οι κατοικοι εκει κοντα οπως ειναι λογικο ξεσηκωθηκαν, για καιρο εμειναν τα υλικα εκει και το χτισιμο στασιμο, αλλα μαγικα μετα απο λιγο καιρο εγινε ανεγερση. Το δε μπιτσ μπαρ, το μισο ειναι χτισμενο πανω σε χωρο που ειναι χαρακτηρισμενος ως αρχαιολογικος. Κανεις δεν ξερεις πως πηρε υδροδοτηση κ ηλεκτροδοτηση.

Συνεχιζουμε. Λινδος. Αγιος Παυλος. Λειτουργουν επιχειρήσεις μπιτσ μπαρ χωρις αδεια τα τελευταία τλχ 2-3 χρονια. Το φετινο πασχα, την ανασταση εβαλαν δυναμιτες να ανατιναξουν βραχους για να βαλουν πλατφορμα.
Συνεχιζουμε. Πηγες Καλλιθέας. Αλλο ενα μερος φιλετο, το μοιρασαν μεταξυ τους οι παραπανω επιχειρηματιες. Τελευταία κοβονται δεντρα κ χαλαει το υπέροχο φυσικό τοπιο για να μπουν ξαπλωστρες.
Συνεχιζουμε. Φετος δωθηκε σε δημοπρασία για ξαπλωστρες ακομα μια υπεροχη μικρη παραλια, η Αγαθη. Εικαζω αν δεν εχει γινει ακομα, θα φτιαχτει κανα τεραστιο μπιτς μπαρ κ θα γεμισει ξαπλωστρςς απο ακρη σε άκρη.
Να συνεχισω? Να συνεχισω. Σε αλλη μεγαλη παραλια, εμφανιστηκαν νεοσυστατες εταιρειες για να παρουν στον πλειστηριασμο τις ξαπλωστρες κ επειτα αποκαλυφθηκε οτι απο πισω, ΑΠΟΛΕΣ τις εταιρειες που εκαναν τις πιο μεγαλες προσφορες ηταν ενας απο. τους ανωθεν επιχειρηματιες.
Να συνεχισω? Οπως εγραψε στο πολυ καλο ρεπορταζ του στην Καθημερινη ο Λιολιος εχοπυν εκδωθει καμια 600 αρια αποφασεις κατεδαφησεων κ εχει εκτελεστεί μόλις 1!
https://www.kathimerini.gr/.../ta-prigkipata-tis-rodoy/...
Μια εισαγγελεας μονο επιτελει το καθήκον της αλλα επιχειρηματιες κ τοπικη αυτοδιοικηση τους εχουν ολους γραμμενους.

Αυτα ειναι τα βασικα. Εχει κ αλλα καμποσα απο πισω.
**Αν με βρουν τις επομενες μερες αυτοκτονημενο με 28 μαχαιριες στην πλατη δεν θα το χω κανει εγω. οβερ

1 σχόλιο

  1. Μία μικρογραφία της απόλυτης ανομίας που κυριαρχεί σε όλη την επικράτεια. Πως μπορεί να σταματήσει;
    Ι. Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *