GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΗΘΕΥΕΙ; «ΠΟΛΥΗΜΕΡΟ ταξίδι στις ΗΠΑ πάει ο Τσίπρας τον Αύγουστο...»

Σύμφωνα με  πληροφορίες της στήλης Big Mouth  του powergame.gr, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ιδιωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ και μάλιστα πολυήμερο. Η...


Σύμφωνα με  πληροφορίες της στήλης Big Mouth  του powergame.gr, ο Αλέξης Τσίπρας ετοιμάζει ιδιωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ και μάλιστα πολυήμερο. Η ημερομηνία αναχώρησης του πρώην πρωθυπουργού, όπως αναφέρει η στήλη, είναι η 1η Αύγουστου και η ημερομηνία επιστροφής είναι γύρω στις 20 Αυγούστου. Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή του να απουσιάζει στο εξωτερικό και δη στις ΗΠΑ το διάστημα που θα τρέχουν οι διάδοχοί του για να μαζεύουν ψήφους καταδεικνύει ότι, τουλάχιστον επισήμως, δεν θέλει να ασχοληθεί με το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί.

Τι αναφέρει το Βig Mouth
-Η πληροφορία που έφτασε στ’ αυτιά μου από την άλλη όχθη του Ατλαντικού -ναι, έχω και εκεί πηγές- δεν χωράει αμφισβήτηση. Όπως πληροφορήθηκα, ο πρόεδρος (της καρδιάς των ΣΥΡΙΖΑίων, είναι πλέον κάτι σαν τον Καραμανλή της Ραφήνας), Αλέξης Τσίπρας, ετοιμάζει ιδιωτικό ταξίδι στις ΗΠΑ και μάλιστα πολυήμερο. Η ημερομηνία αναχώρησης του πρώην πρωθυπουργού, όπως μου είπε ο πληροφοριοδότης μου, είναι η 1η Αύγουστου και η ημερομηνία επιστροφής λίγο μετά τον 15Αυγουστο, εκεί κατά τις 20. Αυτό, πάντως, που δεν κατάφερα να μάθω είναι αν θα έχει στο πλευρό του τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιανα.
Ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή του να απουσιάζει στο εξωτερικό και δη στις ΗΠΑ το διάστημα που θα τρέχουν οι διάδοχοί του για να μαζεύουν ψήφους καταδεικνύει ότι, τουλάχιστον επισήμως, δεν θέλει να ασχοληθεί με το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί. Και τούτο παρά τις φήμες πως έχει δώσει (θαμπό;) δαχτυλίδι στη φιλόδοξη Έφη. Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, το ταξίδι του προέδρου Αλέξη είναι αμιγώς ιδιωτικό. Άλλωστε, και να ήθελε (που θα ήθελε), δεν μπορεί να έχει διαφορετικό χαρακτήρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση