GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΠΗΡΕ την έδρα του Καστανίδη (πάλι) ο Ανδρουλάκης...

Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας και αυτή τη φορά εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη...


Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, αφήνοντας και αυτή τη φορά εκτός Βουλής τον Χάρη Καστανίδη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Χαριλάου Τρικούπη.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση ο κ. Ανδρουλάκης θα προτείνει τον Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.

«Ευχαριστεί τον Καστανίδη»
Πιο αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Σας ενημερώνουμε ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης, θα προτείνει τον κ. Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο για Ε΄ Αντιπρόεδρο της Βουλής και τον κ. Μανώλη Χριστοδουλάκη για Γραμματέα του Προεδρείου της Βουλής.
Επίσης, γίνεται γνωστό ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα κρατήσει την έδρα της Α΄ Θεσσαλονίκης.
Ευχαριστεί τον κ. Χάρη Καστανίδη, τους υποψηφίους της εν λόγω περιφέρειας καθώς και τα στελέχη και τους υποψηφίους της παράταξης σε όλη τη χώρα για τον αγώνα που έδωσαν και τη συμβολή τους στην ενίσχυση της δυναμικής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής.
Τις προσεχείς ημέρες θα οργανωθεί πλήρως το γραφείο του Προέδρου στη Θεσσαλονίκη».

1 σχόλιο

  1. Ακομα εναν "γενναιο"ευπατριδη της πολιτικης ξεβρασε το διεστραμμενο συστημα της μαφιας και των υποτακτικων της.Τωρα,καποιοι απο μας,που θεωρουμε οτι το πολιτικο υλικο αποτελειται απο σιχαματα,σβουνιες και βοθρολυμματα,νοιωθουμε υπερηφανοι που ειμαστε στην αλλη Οχθη.Φιλε Χαρη,εισαι απο αυτους που διδασκουν ηθος,ευπρεπεια, και αξιωσυνη.Εναι αυτο που λεμε στο χωριο μου "Μεντορας" οπως καλη του ωρα ο αειμνηστος Μανωλεδακης,ο Χ"δακις κα]Μαλακοκαυλη Ανδρουλακη,χεσμενος μην η πολιτικη γαγγραινα,σου βγαλει τα απλυτα στη φορα,απο τις υποκλοπες[λες και δεν ξερουμε]γονυπετησες ερποντας εκτελωντας τις διαταγες του βιαστη σου.Ενα χαμαιρπες γλιτσιαρικο τιποτα εισαι ανταξιο της ανυπαρξιας σου.Μια συμβουλη:Καταντησε οσο πιο βρωμερο σκουληκι μπορεις να γινεις γιατι εαν το συστημα σε ξερασει τοτε θα εισαι γυμνος και με τον κωλο κοκκινο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *