GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΚΟΥΒΑΡΙ οι σχέσεις της Κεντροαριστεράς με Μπακογιάννη και ΣΥΡΙΖΑ στον ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΑΙΩΝ...»

Καθώς πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πολιτικές σχέσεις του νεοεκλεγμένου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Α...


Καθώς πλησιάζουμε στις δημοτικές εκλογές, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι πολιτικές σχέσεις του νεοεκλεγμένου Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στην Α’ Αθήνας Παύλου Γερουλάνου με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η πορεία τους φαίνεται να έχει εξελιχθεί διαχρονικά σε όμοιους κοινωνικούς χώρους και ο συγχρονισμός τους είναι κάτι που συνηθίζεται στο Δημοτικό Συμβούλιο. Συνέβη με την ψήφιση του μεγάλου περίπατου, το μουσείο στην Ακαδημία Πλάτωνα και άλλα θέματα.

Την ίδια στιγμή δημοτικοί σύμβουλοι του ΠΑΣΟΚ διορίζονται σε επιτελικές θέσεις με κοινή συμφωνία των δύο αντρών. Τελευταία περίπτωση μέσα μάλιστα στην προεκλογική περίοδο ήταν ο Γιώργος Μπρούλιας που πήρε τη θέση του Προέδρου στη δημοτική εταιρία ΔΑΕΜ.

Το καλό κλίμα καταγράφεται και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο Γιώργος Μπρούλιας φωτογραφίζεται με στενούς συνεργάτες του Δημάρχου αλλά και την υποψήφια Βουλευτίνα της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ροκοφύλλου της οποίας η αποχώρηση από το ΠΑΣΟΚ και η προσχώρηση στη ΝΔ ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις.

Έτσι δεν ξαφνιάζει και η ανεπιβεβαίωτη πληροφορία ότι ένας από τους επικεφαλής της εκστρατείας του Γερουλάνου θα στηρίξει τον Γιώργο Πατούλη στην Περιφέρεια Αττικής μαζί με υποψήφια της Νέας Δημοκρατίας που υπήρξε μέλος της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ και προβεβλημένη Αντιδήμαρχος του Γιώργου Καμίνη.

Την ίδια στιγμή κινητικότητα υπάρχει και σε άλλα στελέχη που ήταν κοντά στον Καμίνη και έχουν διαύλους επικοινωνίας με το ΣΥΡΙΖΑ. Κάπως έτσι ξεκίνησε η πρόταση για την υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής του Δημάρχου Ρέντη-Νίκαιας Γιώργου Ιωακειμίδη κόντρα στον Γιάννη Σγουρό. Ακολούθησαν οι συζητήσεις για τον Δήμο Αθηναίων που περιλαμβάνουν τον Δημήτρη Χριστόπουλο και τον πρώην Αντιδήμαρχο Λευτέρη Παπαγιαννάκη. Ο πρώτος ήταν στενός συνεργάτης του πρώην Δημάρχου και υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που κατά καιρούς έχει προκαλέσει έντονα σχόλια με τις θέσεις του για τη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη και το Μακεδονικό.

Στο κεντρικό ΠΑΣΟΚ από την άλλη, τα ονόματα που κυκλοφορούν περιλαμβάνουν τους Έλλη Στάη, Ανδρέα Τσούνη (σύζυγο της Φώφης Γεννηματά), Δημήτρη Μάντζο και 2-3 δημοτικούς συμβούλους ενώ για την Περιφέρεια Αττικής παίζουν οι Γιάννης Μανιάτης και Παύλος Χρηστίδης.

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις μέρα με τη μέρα τα ερωτήματα της σοσιαλδημοκρατίας καίνε.

Πώς γίνεται στελέχη του ΠΑΣΟΚ να αποκτούν κορυφαία αξιώματα από τη Νέα Δημοκρατία στον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας με συμφωνία Γερουλάνου-Μπακογιάννη μέσα στην προεκλογική περίοδο; Ισχύουν οι πληροφορίες για άλλους συμβούλους του ΠΑΣΟΚ που θα είναι υποψήφιοι με τον Κώστα Μπακογιάννη; Συζητούν πρώην στελέχη του Γιώργου Καμίνη με τον ΣΥΡΙΖΑ για την κάθοδο κοινού υποψήφιου;
Ο Αυτοδιοικητικός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση