GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΡΝΗΘΗΚΕ ο Παπανικολάου! Στο Μέγαρο Μαξίμου ο Χαρδαλιάς για την Περιφέρεια Αττικής...

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφτηκε για να επιθεωρήσει τα ...


Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο υφυπουργός Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, επέστρεψε από τα στρατόπεδα τα οποία επισκέφτηκε για να επιθεωρήσει τα συστήματα πυρασφάλειας και είχε συνάντηση, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον υπουργό Επικρατείας, Σταύρο Παπασταύρου και τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ, Γιάννη Μπρατάκο.

Ως αποτέλεσμα, οι φήμες που τον θέλουν ως φαβορί για το χρίσμα της ΝΔ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Είχε προηγηθεί, λίγη ώρα νωρίτερα, η οριστική άρνηση του Γ. Παπανικολάου ο οποίος ανακοίνωσε και επισήμως ότι θα διεκδικήσει εκ νέου τον δήμο Γλυφάδας.

Ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, με τον οποίο συναντήθηκε μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της αναζήτησης ενός αντι- Πατούλη, δήλωσε σήμερα με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι θα είναι ξανά υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, το Μαξίμου προσέγγισε και άλλους αυτοδιοικητικούς άρχοντες δήμων της Αττικής, όπως ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και ο δήμαρχος Βούλας- Βάρης- Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, αλλά εισέπραξε αρνήσεις.

Το Μαξίμου να ασκεί πιέσεις στον υφυπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Χαρδαλιά, που όμως επίσης δεν φαίνεται να βλέπει με ζέση το σενάριο αυτό επιθυμώντας να παραμείνει στο υπουργείο.

Υπάρχει και τρίτο όνομα στο τραπέζι, λένε πηγές, ωστόσο έκδηλη είναι η απροθυμία στελεχών να αναλάβουν τη θέση αυτή, αφού, φωναχτά ή όχι, αναγνωρίζουν ότι το κενό στο γαλάζιο ψηφοδέλτιο για την Περιφέρεια Αττικής αν αφαιρεθεί το όνομα Πατούλη είναι δυσαναπλήρωτο και η ευθύνη βαριά.

2 σχόλια

  1. Τελικα,υπαρχουν περισσοτεροι παντελονατοι απ'οσο υπολογιζατε και πιο μαγκες,απ'οσο ελπιζατε.Εν τω μεταξυ ειναι τοσο απελπισμενοι που δεν ξερουν τί τους γινεται.Πανε στον Ποντιο,που και να πεθανει παλι Δημαρχος θα βγει.Τολμησανε ρε τα κοπροσκυλα να δελεασουν τον Παχατουριδη,ρε,ΤΨΡΜ,λες και ολοι μας ειμαστε Φλωριδηδες και Λοβερδοι.[κατι λαμογια του ΙΕΚ Σημιτη,μονα τους πηγαν,ειδαν απατεωνα και μπηκανε]Εφαγε και μια χυλοπιττα απο τον ΟΝΝΕΔιτη[νομιζε οτι ολοι ειναι λιγδες σαν τους 157 δουλους που εχει].Ετσι,σιγα σιγα να τσουτσουρωνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΔΥΟ ΑΦΟΡΙΣΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *