GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΙ ΟΜΩΣ! «ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ ανάξιοι ενός Γιώργου Πατούλη...»

"Χθες ο Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση γυναικών της Ομογένειας, στο Ζάππειο. Στη θέα του γοητευτικού περιφερειάρχη, πολλέ...


"Χθες ο Γιώργος Πατούλης παραβρέθηκε σε μια εκδήλωση γυναικών της Ομογένειας, στο Ζάππειο.
Στη θέα του γοητευτικού περιφερειάρχη, πολλές από αυτές δεν άντεξαν. Του ζήτησαν να τους χαρίσει ένα χορό για να απολαύσουν το γνήσιο ελληνικό αρσενικό που τόσο έχουν στερηθεί εκεί στα ξένα.
Ο Γιώργος Πατούλης στην αρχή δίστασε – όταν καίγεται η μισή Ελλάδα, αναρωτήθηκε, είναι ώρα για χορούς; Εκείνες όμως ήταν ανένδοτες – ταξιδέψαμε τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα για να σας θαυμάσουμε από κοντά και θα μας το αρνηθείτε; Είναι εθνικό σας καθήκον – επέμεναν.
Μπροστά στο εθνικό χρέος, ο Γιώργος Πατούλης λύγισε και τους χόρεψε ένα ζεϊμπέκικο με τον δικό του μοναδικό τρόπο με τον οποίο έχει κατακτήσει την αγάπη των ψηφοφόρων και την καρδιά της Μαρίνας.
Λίκνισε το σμιλεμένο απολλώνιο κορμί του στους ρυθμούς του υπέρτατου ανδρικού χορού ξετρελαίνοντας τις παρευρισκόμενες που έβλεπαν να ξεδιπλώνεται ενώπιον τους όλο το ελληνικό κλέος και η ελληνική ρώμη.
Σε περιόδους κρίσεων και εθνικού πένθους οι Έλληνες δεν έχουμε παρά η μία τον άλλον και οι καλύτεροι από εμάς έχουν υποχρέωση να βγουν μπροστά και να εμψυχώνουν τους υπόλοιπους.
Το ζεϊμπέκικο του Γιώργου Πατούλη προς τις Ελληνίδες της Ομογένειας δεν ήταν ασέβεια. Ήταν ύψιστη εθνική αυτοθυσία. Είναι ντροπή να σταυρώνεται και να εξαναγκάζεται σε μια ταπεινωτική συγγνώμη.
Δυστυχώς, για μία ακόμη φορά αποδειχθήκαμε ανάξιοι ενός Γιώργου Πατούλη…"
Dimitris Tsìrkas

1 σχόλιο

  1. Τι περιμενεις ρε φιλε απο πλεμπαιους Συριζομαδουραιους και αναρχοαπλυτες κατινες;Ποιος εχασε την κουλτουρα να την εβρουν ετουτοι;Αναγκασαν και τον καλοκαγαθο Μητσοτακη να τον επιπληξει αδικα.Ξερω,αυτο το νιανιαρο ο Μαρινακης φταιει.Τον ειδα εγω,σκατοφατσα ειναι.[Εχει χαθει κι αυτος ο αχαριστος ο Αλεξης,που φταιει]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *