GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ περιοχές στο «σκοτάδι»! ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ με διακοπές ρεύματος στην Θεσσαλονίκη...

Στο σκοτάδι «βυθίστηκαν» αρκετές περιοχές στη Θεσσαλονίκη καθώς υπήρξαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με διακοπές ρεύματος κι ενώ το θερμόμε...


Στο σκοτάδι «βυθίστηκαν» αρκετές περιοχές στη Θεσσαλονίκη καθώς υπήρξαν προβλήματα στην ηλεκτροδότηση με διακοπές ρεύματος κι ενώ το θερμόμετρο εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη εξαιτίας του κύματος καύσωνα που σαρώνει τη χώρα.

Πού εντοπίστηκαν τα προβλήματα

Σύμφωνα με το GrTimes.gr, το πρόβλημα ξεκίνησε νωρίς το απόγευμα της Κυριακής με διακοπή ρεύματος στην περιοχή Δροσιά Συκεών η οποία κράτησε περίπου 45 λεπτά.

Τη σκυτάλη λίγο αργότερα, πήρε το κέντρο με την περιοχή της ΧΑΝΘ και του πάρκου Ξαρχάκου να βυθίζονται στο σκοτάδι, όπως και η Λεωφόρος Στρατού.

Λίγο μετά τις 23:00 πρόβλημα υπήρξε και στην περιοχή της Σταυρούπολης, ενώ νωρίτερα υπήρξαν αναφορές για ανάλογο πρόβλημα και στην περιοχή Ανάληψη.

1 σχόλιο

  1. Και για να καταλαβετε οτι επιτελικο κρατος σημαινει "αντε να βολεψουμε τους ηλιθιους και τεμπεληδες που δεν τους θελει ουτε η μαννα τους"σ'εμενα εχει υποσταθμο η ΔΕΔΔΗΕ.Ουτε ξερει κανεις,αν παθει κατι ποιος θα τους ανοιξει.Οπως στην Τραπεζα που περιμεναν τον υπαλληλο την Δευτερα.Μετα αναρωτιεστε γιατι καιγομαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση