GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αποδολαριοποίησης συνέχεια... Η Αργεντινή πληρώνει σε Γιουάν...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Η Αργεντινή πλήρωσε χρέος της προς το ΔΝΤ ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας
Η Αργεντινή πλήρωσε χρέος της προς το ΔΝΤ ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων σε... κινέζικο νόμισμα Γιουάν (Ρενμίνμπι). Παλαιότερα πλήρωνε σε δολάρια.
Η επιτάχυνση της διαδικασίας αποδολαριοποίησης της Νότιας Αμερικής. Η μακροπρόθεσμη οικονομική στρατηγική της Κίνας οδηγεί σε σταθερή αύξηση της επιρροής του Γιουάν στην παγκόσμια οικονομία και το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα.
Ακριβώς γι' αυτό η σύγκρουση μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας είναι αναπόφευκτη. Η ενίσχυση της Κίνας έρχεται σε βάρος της αποδυνάμωσης των Ηνωμένων Πολιτειών και η Ουάσιγκτον το κατανοεί αυτό. Ένας μελλοντικός πόλεμος στην Ταϊβάν είναι ένα από τα εργαλεία που θα χρησιμοποιήσουν οι Ηνωμένες Πολιτείες για να προσπαθήσουν να αλλάξουν τις δυσμενείς τάσεις και την κατάρρευση της οικονομίας τους.
Τι δεν καταλαβαίνουμε;

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση