GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλά η Λεπέν θα φταίει και πάλι!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Η Γαλλία στις φλόγες και ένα βήμα, πριν τον εμφύλιο. Ο Μακρόν, δηλώνει ότι...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Η Γαλλία στις φλόγες και ένα βήμα, πριν τον εμφύλιο.
Ο Μακρόν, δηλώνει ότι... θα κατεβάσει τα τανκς, για ν΄αντιμετωπίσει τους διαδηλωτές, ακολουθώντας την Ευρωπαϊκή ντιρεκτίβα "δεν συναλλασσόμαστε με κανέναν!"
΄Η θα πετύχει το αφήγημα της επιστροφής της Δύσης, στην φεουδαρχία και στις εντολές των Λουδοβίκων, ή θα χυθεί αίμα του λαού!
Μπορεί ο Μακρόν να θέλει να κατεβάσει τα τανκς. Μπορεί να κατεβάσει και την "Λεγεώνα των ξένων", αλλά δεν μπορεί να ξεκινήσει μία στρατιωτική επιχείρηση πόλης, πολύ περισσότερο, που οι στρατιωτικοί, σήμερα, του ξεκαθάρισαν ότι δεν θα εμπλακούν σε εσωτερικές αντιπαραθέσεις. Το "θέλειν είναι δύνασθαι"! Έτσι του απομένει μόνο η "Λεγεώνα", αλλά κι αυτή είναι απασχολημένη στην Ουκρανία. Εκτός αν προσλάβει τον Πριγκόζιν! Θα έχουμε απ΄ευθείας 24ωρες μεταδόσεις σε όλον τον κόσμο, παρατηρώντας τον φασισμό, που εξαπλώνεται στην Δύση. Αλλά η Λεπέν θα φταίει και πάλι!
Όταν ένας ηγέτης αδιαφορεί, για τα αιτήματα του λαού του, για την καταστροφή που έχει προκαλέσει στις χώρες της ΕΕ και για την απαξία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, δεν μπορεί να κυβερνήσει! Αργά ή γρήγορα, η αγανάκτηση θα εκδηλωθεί!
Μόνο με διάλογο και σοβαρές υποχωρήσεις αντιμετωπίζονται οι εξεγέρσεις! Αν το σύστημα λειτουργεί με φρικτά ψέματα και αστυνομική γροθιά (οι μετανάστες φταίνε και όχι η φτώχεια και η ανελευθερία), τότε πρέπει να περιμένεις ότι θα έχεις την τύχη του Λουδοβίκου του ΙΔ!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση