GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΦΩΤΙΑ στη Νέα Αγχίαλο! ΕΚΡΗΞΕΙΣ σε αποθήκη πυρομαχικών...

Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σημειώνονται αυτή την ώρα σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την 111 Πτέρυγα Μάχης. Εκτός ελέγχου μαίνεται πλέον ...


Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών σημειώνονται αυτή την ώρα σε απόσταση 4 χιλιομέτρων από την 111 Πτέρυγα Μάχης.

Εκτός ελέγχου μαίνεται πλέον η πυρκαγιά στη Νέα Αγχίαλο, με τις φλόγες να έχουν φτάσει στα πρώτα σπίτια της πόλης. Πρόκειται για τη δεύτερη κατά σειρά μέρα που καίει η φωτιά στη Μαγνησία, η οποία έχει ήδη κατακάψει πάνω από 50.000 στρέμματα.
Το κυρίως μέτωπο εντοπίζεται νότια του Βελεστίνου και του Αερινού και στην περιοχή επιχειρούν 90 πυροσβέστες με 40 οχήματα, 31 πεζοπόρα τμήματα, τρία ελικόπτερα και επτά αεροσκάφη. Αυτή την ώρα, στο σημείο πνέουν θυελλώδεις άνεμοι, 7 Μποφόρ.

Σειρά εκρήξεων καταγράφονται ήδη καθώς οι φλόγες έφτασαν στα πρώτα σπίτια της Νέας Αγχιάλου. Οι εκρήξεις οφείλονται σε δεξαμενές προπανίου στις οποίες είναι αποθηκευμένο το ιδιαίτερα εκρηκτικό υλικό ώστε από τις αποθήκες αυτές να καλύπτονται οι ανάγκες της πόλης της Αγχιάλου.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση απεγκλωβισμού εκατοντάδων κατοίκων της Νέας Αγχιάλου με πλωτά μέσα από την θάλασσα.

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιες από τις εκρήξεις προέρχονται από στρατιωτικά βλήματα. Ωστόσο, η δεύτερη αυτή πληροφορία δεν επιβεβαιώνεται από αξιόπιστη πηγή. Πάντως οι φλόγες έχουν περικυκλώσει και αποθήκες πυρομαχικών του στρατού και της Πολεμικής Αεροπορίας.

2 σχόλια

  1. Στο #Βολο καίγεται το επιτελικό κρατος Μητσοτακη.
    Καταγγελιες πολιτών για την στάση της πυροσβεστικής

    https://twitter.com/Marka2free/status/1684453386282758146

    AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν καιγοτανε το επιτελικο,σκοτιστηκαμε.Απλα,ηττηθηκαμε στρατιωτικα,εν καιρω Ειρηνης.Μαζι με την τυμβωρυχια του Μητσοτακη στο Κιλκις,θα ελεγα οτι η ημερα ανηκει στους αριστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *