GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΑΝ ΟΙ ΕΚΡΗΞΕΙΣ πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο είχαν γίνει επί Τσίπρα...»

George Athanasios Tsoukaladakis Αυτό που έγινε με τις εκρήξεις πυρομαχικών στο στρατόπεδο στη Νέα Αγχίαλο, με συνεχείς εκρήξεις βλημάτων σε ...


George Athanasios Tsoukaladakis
Αυτό που έγινε με τις εκρήξεις πυρομαχικών στο στρατόπεδο στη Νέα Αγχίαλο, με συνεχείς εκρήξεις βλημάτων σε αποθήκη πυρομαχικών, είναι αδιανόητο.
Αν είχε γίνει επί τσίπρα θα είχαμε πέσει να του φάμε το κεφάλι. Θα ζητάγαμε τουλάχιστον την παραίτηση του αρμόδιου υπουργού. Και με το δίκιο μας.
Τώρα υπάρχουν κάποιοι που -προσπαθούν- καθημερινά να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα.
Βέβαια οι ίδιοι και οι ίδιοι τρέχουν από τοίχο σε τοίχο για να ''μαλώνουν'' με όποιον δυσφορεί με τις αρκετές αστοχίες των τελευταίων ημερών.
Μεγάλοι άνθρωποι είμαστε, έχουμε το θάρρος της γνώμης μας, δεν μας ταΐζει έμμεσα ή άμεσα κανείς, σε αντίθεση με αρκετούς από αυτούς που δικαιολογούν τα πάντα.
Μην ξεχνιόμαστε, το κυριότερο, ο τοίχος του καθενός είναι ο τοίχος του. Δεν τον ''συνδιαμορφώνουμε'' παρέα.
Όποιος θέλει κάθεται, όποιος χαλιέται αποχωρεί.
Απλά τα πράγματα.


1 σχόλιο

  1. Εχετε παρερμηνευσει τις αρμοδιοτητες αυτων που καποιοι αυτοχειρες ψηφισαν.Στην περιπτωση των εμπρηστικων περιοχων,η αρμοδιοτητα οριοθετειται στο να μπορει ο ολιγαρχης,απροσκοπτα να χρησιμοποιησει την αδεια που του εδωσει η κορη ενος απο αυτους[που "εραζεται"στη ΡΑΕ].Στην περιπτωση των πυρομαχικων,μας νοιαζει να τα δωσουμε στον φιλο τακουνατο και να κρυψουμε την αληθεια.Αμα κανουμε σωστα τη δουλεια,δεν χρειαζετε παραιτηση.Οταν ομως κοντραρουμε στη κομπινα με τις ταυτοτητες,τοτε,αφου μας κανουν ρεζιλι,"παραιτουμαστε".Σας ειπα,το παζλ της αλιτειας και εγκληματικοτητας τους ειναι με λιγα,απλα κομματια για 5χρονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *