GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟ ΚΙΛΚΙΣ! Το τελευταίο «αντίο» στον (ανθυποσμηναγό) Περικλή Στεφανίδη...

Το τελευταίο «αντίο» στον Περικλή Στεφανίδη, που ήταν ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά την κατάσβεση φωτιάς στον Πλα...


Το τελευταίο «αντίο» στον Περικλή Στεφανίδη, που ήταν ο συγκυβερνήτης του μοιραίου Canadair που συνετρίβη κατά την κατάσβεση φωτιάς στον Πλατανιστό Καρύστου, λένε αυτή την ώρα συγγενείς και φίλοι.

Η κηδεία του 27χρονου ανθυποσμηναγού πραγματοποιείται στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στο Παλαιό Αγιονέρι Κιλκίς. Το παρών στην κηδεία θα δώσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

Το φέρετρο του Περικλή Στεφανίδη βρέθηκε στην εκκλησία από τις 16:00 και είναι καλυμμένο με την ελληνική σημαία. Συντετριμμένοι έφτασαν οι γονείς του και η οικογένεια του, με τον πατέρα και τη μητέρα του ανθυποσμηναγού να κρατούν από μία φωτογραφία του 27χρονου πιλότου. Οο πατέρας του κρατούσε, όπως αναφέρει το grtimes.gr, και το επίσημο ξίφος που είχε ως αξιωματικός της Πολεμικής Αεροπορίας.

Από νωρίς πολυπληθές άγημα από στελέχη της Πολεμικής Αεροπορίας και μπάντα, έφτασαν έξω από τον Ιερό Ναό για να αποδώσουν και αυτά τιμές.
Οι καμπάνες της εκκλησίας χτυπούν πένθιμα και ακούγονται σε όλο το χωριό, τόπο καταγωγής του πατέρα του και μέρος όπου ο 27χρονος πέρασε μέρος των παιδικών των χρόνων.
Ο Ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης, 27 ετών

1 σχόλιο

  1. Σημερα διαπραχθηκε η αισχίστη της Υβρεως,οχι απο το ρεμαλι δολοφονο που χωρις ενσυναισθηση[πού να την βρει ο σκατοψυχος απατεωνας] παρουσιαστηκε ανερυθριαστος,αλλα σε ολους εσας που ,δικην καυλοκαφρου Σερραιου τον ανεχθηκατε.Η εννοια του κηδεσθαι για σας κατηντησε αποτροπαιο θεαμα.Φανηκατε αναξιοι απεναντι στον αδικοχαμενο και την οικογενεια του.Και εαν,ως γκαου ΔΑΠιτες εχετε απορια,καποια στιγμη,θα σας εξηγησω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *