GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ! ΠΡΟΧΩΡΗΣΑΝ και σε ...απαγόρευση κυκλοφορίας για τον καύσωνα

Η κρατική μηχανή με την Πολιτική Προστασία και όλους τους αρμόδιους φορείς παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού λόγω καύσωνα λαμβάνοντας προλ...

Η κρατική μηχανή με την Πολιτική Προστασία και όλους τους αρμόδιους φορείς παραμένουν σε κατάσταση συναγερμού λόγω καύσωνα λαμβάνοντας προληπτικά μέτρα που όμως περιλαμβάνουν μέχρι και ...απαγόρευση κυκλοφορίας σε κάποια σημεία!

Απαγόρευση κυκλοφορίας
Λόγω των ειδικών συνθηκών κλειστά θα είναι το Σάββατο όλα τα Πάρκα αρμοδιότητας της Περιφέρειας Αττικής για προληπτικούς λόγους εξαιτίας του καύσωνα και του υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς.

Συγκεκριμένα με εντολή του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη "για λόγους ασφάλειας και περιορισμού του κινδύνου πυρκαγιάς", το Σάββατο 15 Ιουλίου από τις 9 το πρωί και για 24 ώρες, κλειστά θα είναι όλα τα πάρκα και τα άλση αρμοδιότητας της Περιφέρειας. Ειδικότερα πρόκειται για το Πάρκο Τρίτση, το Πεδίον του Άρεως, το Λόφο Φινοπούλου και το Αττικό Άλσος.

Για τους ίδιους λόγους, αναβάλλονται και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις της Περιφέρειας που έχουν προγραμματιστεί για  το βράδυ στο θέατρο του Αττικού Άλσους, «Κατίνα Παξινού».

Για τη λειτουργία των Πάρκων την Κυριακή 16 Ιουλίου θα υπάρξει ενημέρωση με νεότερη ανακοίνωση της Περιφέρειας και αφού αξιολογηθούν τα νεότερα μετεωρολογικά δεδομένα.

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη απαγόρευση σε δρυμούς, δάση και ευπαθείς περιοχές ισχύει σε όλες τις περιοχής που βρίσκονται σε πορτοκαλί συναγερμό.

1 σχόλιο

  1. Δεν ξερω εκει στη χαβουζα του Πατουλη και του Ντορογιου,τι παρκα εχετε,αλλα τα παρκα στο χωριο μου,εχουν συνηθως καλη σκια,ανοιχτωσια και βρυσουλα.Το ξερω οτι ολοι σας εκει κατω ζειτε σε καινουργια θερμομονωμενα οικηματα με επαγγελματικο κλιματισμο,αρα τί τα θελετε τα παρκα;[Για πειτε μου,ποιούς κλιματιζομενους δημοσιους χωρους διεθεσε ο αχρηστος παγαποντης;]

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση