GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΘΡΙΛΕΡ μέσα στη νύχτα για τον Γιώργο Πατούλη!

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιφέρεια είναι μέχρι στιγμής ο Γιώργος Πατούλης, παρά την απόφαση του Μαξίμου να αποσύρει την στήριξη του...


Αποφασισμένος να διεκδικήσει την περιφέρεια είναι μέχρι στιγμής ο Γιώργος Πατούλης, παρά την απόφαση του Μαξίμου να αποσύρει την στήριξη του και να επιβάλει τον Νίκο Χαρδαλιά.

Τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά. Ο περιφερειάρχης προσπαθεί να βολιδοσκοπήσει τους υποψήφιους στο ψηφοδέλτιο του, για να καταλήξει εάν θα είναι στο πλευρό του μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι απαντήσεις μέχρι στιγμής φαίνεται να τείνουν στο 50 – 50, πράγμα που φυσικά δεν είναι καθόλου καλό για τους δύο υποψηφίους εάν φυσικά ο Γιώργος Πατούλης επιμείνει μέχρι τέλους στην υποψηφιότητά του.

Τα περί ζεϊμπέκικου μάλιστα θεωρείται  απλά η πρόφαση, διότι η κρούση στο Νίκο Χαρδαλιά για την περιφέρεια είχε γίνει από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εδώ και 18 μήνες. Συγκεκριμένα, από τον Ιανουάριο του 2022 αλλά τότε ήταν αρνητικός ενώ  σήμερα «επιστρατεύτηκε» κυριολεκτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση