GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΤΟΣ λειτουργίας τα φανάρια! ΧΑΟΣ (και) στους δρόμους της Αθήνας...

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας καθώς η λεωφόρος Κηφισίας είναι μποτιλιαρισμένη, λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει από το πρωί της Δ...

Χάος επικρατεί στους δρόμους της Αθήνας καθώς η λεωφόρος Κηφισίας είναι μποτιλιαρισμένη, λόγω της μεγάλης φωτιάς που καίει από το πρωί της Δευτέρας στο Λαγονήσι. 
Από το ύψος του Αμαρουσίου μέχρι τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και το Χίλτον, τα φανάρια δε λειτουργούν. Ακόμα στο κόκκινο είναι και η Λεωφόρος Κηφισού.

Κυκλοφοριακό κομφούζιο και ουρές χιλιομέτρων υπάρχουν στην Λεωφόρο Αθηνών – Σουνίου στο ύψος του Λαγνωισίου και της Σαρωνίδας μετά το μήνυμα του 112 που εστάλη για προληπτική εκκένωση σε Λαγονήσι, Σαρωνίδα και Ανάβυσσο λόγω της φωτιάς που μαίνεται ανεξέλεγκτη στην περιοχή. Επίσης, αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στη Λεωφόρο Αναβύσσου. Στην περιοχή ζουν περισσότεροι από 15.000 κάτοικοι, ωστόσο λόγω της τουριστικής περιόδου εκτιμάται ότι στις περιοχές βρίσκονται πολύ περισσότεροι κάτοικοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση