GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΠΕΚΤΑΣΗ της έρευνας ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη...

Δύο φύλακες ισόπεδων διαβάσεων, δύο διασώστες και ένας μηχανοδηγός, κατέθεσαν  ως μάρτυρες στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και ενώπιον του εφέτ...

Δύο φύλακες ισόπεδων διαβάσεων, δύο διασώστες και ένας μηχανοδηγός, κατέθεσαν  ως μάρτυρες στο Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας και ενώπιον του εφέτη ανακριτή, ο οποίος διεξάγει την έρευνα για την τραγωδία στα Τέμπη.

Επίσης, κατέθεσε και ο προϊστάμενος ρυθμιστών του ΟΣΕ, αυτός, όμως, ως μάρτυρας υπεράσπισης του επιθεωρητή του ΟΣΕ που έχει προφυλακιστεί. Εξάλλου, την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να κριθεί η αίτηση αντικατάστασης των όρων προσωρινής κράτησης, που έχει καταθέσει στον εφέτη ανακριτή ο προφυλακισμένος επιθεωρητής.

Αποφασισμένοι δε να το πάνε «μέχρι τέλους», τον εφέτη επισκέφθηκαν και συγγενείς των θυμάτων και δικηγόροι τους, οι οποίοι ζήτησαν να επεκταθεί η έρευνα και να γίνουν και άλλες χημικές αναλύσεις.

1 σχόλιο

  1. Η υποθεση παει για κουκουλωμα,οπως ολες που "ανελαβε"το σιχαμα Ντογιακος και πριν η τσουλα Πλιωτας[δεν ξεχνω,και την Σαρπ θυμαμαι και τον Σκαλτσουνη.Εχω λιστα]Ευτυχως που καποιο εκει περα εχουν την εμπειρια στην αλλοδαπη.Μην σταματατε,ξεφτιλιστε τους.Ετσι,γιατι κατι κουτοπονηρα κωλοπαιδα,Σερραιοι,εχουν σαν αλλοθι οτι ο γουρουνομουρης προσεχει τον τοπο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *