GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ευτυχώς που έχουμε τον ΠΟΥ να αγωνίζεται, για την υγεία μας, κατά των φαρμακευτικών εταιριών!

Της Ιωάννας Υψηλάντη Τώρα "θυμήθηκε" ο ΠΟΥ να κηρύξει ως καρκινογόνα ουσία την...

Της Ιωάννας Υψηλάντη
Τώρα "θυμήθηκε" ο ΠΟΥ να κηρύξει ως καρκινογόνα ουσία την... ασπαρτάμη;;
Από το 1983, το φώναζαν όλοι οι σοβαροί επιστήμονες ότι αυτή η συνθετική γλυκαντική ουσία, η γνωστή μας ζαχαρίνη είναι καρκινογόνα και προκαλεί λευχαιμία, αλλά το γεράκι της Ουάσιγκτον, που σχεδίασε τον πόλεμο στο Ιράκ, ο Ντόναλντ Ράμσφελντ, είχε εξασφαλίσει την έγκριση της ουσίας, από τον Ρόναλντ Ρήγκαν
Τότε ήταν διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρίας GD Searle, όπου και παρασκευάστηκε αυτή η ουσία.
Διαδόθηκε σε όλες τις βιομηχανίες τροφίμων, που τα προϊόντα τους διαφημίζονταν, ως διαιτητικά, "χωρίς ζάχαρη" και η ζαχαρίνη έγινε μόδα για να διατηρούνται σιλουέτες και "καλή υγεία".
Ο Ράμσφελντ έγινε στην συνέχεια υπουργός Αμυνας των ΗΠΑ, επί Μπους τζούνιορ και οι πολιτικές του ήταν αυτές, που διατάραξαν, για πάντα, την ειρήνη, στην Μέση Ανατολή.
Ηταν ο εμπνευστής των 20ωρων, ανά 24ωρο, βασανιστηρίων των μουσουλμάνων και ο δημιουργός του Αμπού Γκράιβ,, αλλά και των απαγωγών πολιτών, που δεν ήταν αρεστοί στο σύστημα και τον εγκλεισμό τους σε μυστικές φυλακές, ανά την Ευρώπη.
Ψόφησε το 2021, αφού πρώτα αφαίρεσε εκατοντάδες χιλιάδες ζωές, τόσο σε ανοιχτούς πολέμους των ΗΠΑ, όσο και στην καθημερινότητα των απλών ανθρώπων με την ασπαρτάμη του.
Ευτυχώς που έχουμε τον ΠΟΥ να αγωνίζεται, για την υγεία μας, κατά των φαρμακευτικών εταιριών!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση