GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΗΣ ...ΞΕΦΥΓΕ; «ΜΕΙΩΝΟΥΜΕ τον πληθυσμό» είπε (δημοσίως) η Κάμαλα Χάρις και προκάλεσε σοκ...

Ameliefrei ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ KAMALA HARRIS : «ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» «Όταν επενδύουμε σε καθαρή ενέργεια και ηλεκτρικά οχήματα και...


ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΗΠΑ KAMALA HARRIS : «ΕΠΕΝΔΥΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ» «Όταν επενδύουμε σε καθαρή ενέργεια και ηλεκτρικά οχήματα και μειώνουμε τον πληθυσμό, περισσότερα παιδιά μπορούν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να πίνουν καθαρό νερό». 
----------------
Η αντιπρόεδρος Καμαλα Χάρις κάλεσε την Παρασκευή τις ΗΠΑ να…«μειώσουν τον πληθυσμό» σε μια προσπάθεια να καταπολεμήσουν την κλιματική αλλαγή, αλλά ήθελε να πει «μειώστε τη ...ρύπανση», σύμφωνα με τον Λευκό Οίκο.
Η ”γκάφα” (;) συνέβη καθώς η 58χρονη αντιπρόεδρος παραχώρησε ομιλία στο Πανεπιστήμιο Coppin State στη Βαλτιμόρη, σχετικά με την ανάγκη να οικοδομηθεί μια «καθαρή ενεργειακή οικονομία».
«Όταν επενδύουμε σε καθαρή ενέργεια και ηλεκτρικά οχήματα και μειώνουμε τον πληθυσμό, περισσότερα από τα παιδιά μας μπορούν να αναπνέουν καθαρό αέρα και να πίνουν καθαρό νερό», είπε ο Χάρις, προκαλώντας μάλιστα χειροκροτήματα από το κοινό!

Η επίσημη απομαγνητοφώνηση της ομιλίας της στον Λευκό Οίκο διόρθωσε το…λάθος της Χάρις. Η λέξη “πληθυσμός” διαγράφηκε και  προστέθηκε σε αγκύλες η “ρύπανση” για να υποδηλώσει αυτό που σκόπευε να πει η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ...
Δείτε το απόσπασμα μερικών δευτερολέπτων όπου λέει ξεκάθαρα τις λέξεις “reduce population” (μειώνουμε τον πληθυσμό): 

1 σχόλιο

  1. Δεν θα ηταν ορθο να τους 'απωλεσουμε' πρωτα τα δικα τους παιδια,για να δουμε αν οντως εχει δικιο;[επιστημονικα ειναι μια μεγαλη μπαρουφα,γιατι το οικοσυστημα προσαρμοζεται και ισορροπει,πχ με την αυξηση της χλωριδας]Δεν το βλεπω πολυ χριστιανικο,αλλα στα παπαρια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση