GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

TO ΒΛΕΜΜΑ που…«σκοτώνει»! ΠΩΣ (δεν) συναντήθηκαν στη Βουλή Τσίπρας-Κωνσταντοπούλου...

Οι παλιές κόντρες δεν ξεχνιούνται! Τα…επεισόδια του 2015 έφερε στην επιφάνεια η μοιραία «συνάντηση» Αλέξη Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου κα...


Οι παλιές κόντρες δεν ξεχνιούνται!

Τα…επεισόδια του 2015 έφερε στην επιφάνεια η μοιραία «συνάντηση» Αλέξη Τσίπρα και Ζωής Κωνσταντοπούλου κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της Βουλής. Ο μέχρι πρότινος αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την εμφάνισή του στο Κοινοβούλιο χθες το απόγευμα για να ακούσει την ομιλία του Σωκράτη Φάμελλου.

Ο Α. Τσίπρας βρέθηκε να περπατά ανάμεσα στα έδρανα της Βουλής προκειμένου να βρεθεί στο δικό του. Εκείνη την στιγμή πέρασε μπροστά από την κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας στα πάνω αριστερά έδρανα. Χαρακτηριστικό είναι πως ο ίδιος ούτε καν γύρισε να κοιτάξει προς τα αριστερά του.

Δείτε τα στιγμιότυπα από το πέρασμά του μπροστά από την έδρα της Κωνσταντοπούλου:

1 σχόλιο

  1. Στις προγραμματικές δηλώσεις οι πρώτες ομιλίες των πολιτικών αρχηγών ο Τσίπρας(που δεν είναι πλεόν πολιτικός αρχηγός αλλά έχει αντικαστάθει προσωρινά από τον Φάμελο) μαζί με τον Αποστολάκη και την Γεροβασίλη πήγε και κάθισε πίσω από την κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση