GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

𝝩𝝤 𝝨𝝮𝝡𝝖𝝩𝝚𝝞𝝤 𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝡𝝖𝝛𝝤𝝢 έρχεται στην Αθήνα...

Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος 𝝨𝝪𝝢𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜 𝝡𝝚 𝝩𝝤 𝝨𝝮𝝡𝝖𝝩𝝚𝝞𝝤 𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝡𝝖𝝛𝝤𝝢 Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, ...


Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος
𝝨𝝪𝝢𝝖𝝢𝝩𝝜𝝨𝝜 𝝡𝝚 𝝩𝝤 𝝨𝝮𝝡𝝖𝝩𝝚𝝞𝝤 𝝩𝝜𝝨 𝝖𝝡𝝖𝝛𝝤𝝢
Την Τετάρτη 14 Ιουνίου στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του Σωματείου Εμποροϋπαλλήλων (Φιλοθέης 5Β πίσω από την Μητρόπολη Αθηνών), υποδεχόμαστε το Προεδρείο του νεοσυσταθέντος Σωματείου της ΑΜΑΖΟΝ. Πρόκειται για ένα Σωματείο που πέρασε μέσα από ‘φωτιά και σίδερο’ για να μπορέσει να συσταθεί σ’ ένα εργασιακό χώρο κάτεργο. Έναν τεράστιο επιχειρηματικό όμιλο των ΗΠΑ ο οποίος έκανε ότι πέρναγε από το χέρι του για να σταματήσει την προσπάθεια των εργαζομένων να ιδρύσουν Σωματείο.
Η προσπάθεια όμως του ιδιοκτήτη της ΑΜΑΖΟΝ μεγιστάνα Τζεφ Μπέζος έπεσε στο κενό μπροστά στο πείσμα, τη μαχητικότητα των εργαζομένων της εταιρίας, αλλά και από την τεράστια παγκόσμια αλληλεγγύη που δέχτηκαν.
Η παρουσία του Προέδρου και Αντιπροέδρου αυτού του Σωματείου στη χώρα μας αποτελεί ένα τεράστιο γεγονός.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν στην εκδήλωση για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους αλλά και για να αποκτήσουν μία προσωπική πείρα από τους μεγάλους εργατικούς αγώνες της τελευταίας περιόδου στις ΗΠΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση