GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν μπορούμε να γίνουμε συνοριοφύλακες άλλων κρατών»!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας Ο πρόεδρος της Τυνησίας, ο Καΐς Σαγιέντ, "παγώνει" τη Μελόνι και την...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Ο πρόεδρος της Τυνησίας, ο Καΐς Σαγιέντ,
"παγώνει" τη Μελόνι και την...

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν:
«Δεν μπορούμε να γίνουμε συνοριοφύλακες άλλων κρατών»

Μετά το χαστούκι από τον Τυνήσιο πρόεδρο Καΐς Σαγιέντ, νέα "σύνοδος" κορυφής στο στο προεδρικό μέγαρο της Καρχηδόνας, για να πιεστεί η Τυνησία να γίνει χωροφύλακας.
Ο Καΐς Σαγιέντ ήταν ξεκάθαρος: ​​«Δεν μπορούμε να παίξουμε τον ρόλο που εφευρέθηκε από κάποιους κι αποκρύβεται από άλλους, να γίνουμε φρουροί άλλων χωρών.
Οι μετανάστες είναι θύματα ενός παγκόσμιου συστήματος που δεν τους αντιμετωπίζει ως ανθρώπινα όντα, αλλά ως δεδομένα
»

«Το φαινόμενο της μετανάστευσης, στη διάρκεια των αιώνων, πάντα χρησίμευσε στους ισχυρούς για να αποδυναμώσουν τους καταπιεσμένους, με ενθάρρυνση της πειθούς ή με πράξεις βίας.
Δεν είναι Διεθνιστική Αλληλεγγύη η προσέλκυση των λαών μας αλλού, αλλά στη δημιουργία συνθηκών πάλης για να καταστεί αυτή η γη βιώσιμη, αυτόνομη, εθνικά κυρίαρχη.
Οι δυτικοί μας λένε:  "Η γη σας είναι αφανισμένη, φτωχή, φύγετε!" ενώ αυτοί λεηλατούν πόρους κι αξιοπρέπεια και να υποδουλώνουν τους αλλοδαπούς στις χώρες τους.
Η μετανάστευση ήταν πρώτα ένα όπλο των αποικιοκρατών. Σήμερα είναι όπλο του καπιταλισμού.
Με τον μύθο της μετανάστευσης στο κεφάλι μας, ο αγώνας μας δεν θα είχε ποτέ γεννηθεί, δεν θα κερδίζαμε την εθνική μας κυριαρχία.
Η μετανάστευση, η εγκατάλειψη της γης σου, είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση. Ο τελευταίος δρόμος του ιμπεριαλισμού.» Samora Machel... η μετανάστευση είναι το πρώτο εμπόδιο στην Επανάσταση

✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση