GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΧΑΛΑΕΙ ΠΑΛΙ! Αλλάζει ο καιρός την Κυριακή των εκλογών...

Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού λόγω «ωμέγα εμποδιστή» Μετά το τριήμερο κακοκαιρίας με μεγάλο όγκο νερού σε αρκετές περιοχές, κυρίως της Βόρ...


Πρόσκαιρη επιδείνωση του καιρού λόγω «ωμέγα εμποδιστή»

Μετά το τριήμερο κακοκαιρίας με μεγάλο όγκο νερού σε αρκετές περιοχές, κυρίως της Βόρειας Ελλάδας, ο καιρός, αργά και διστακτικά θυμίζει καλοκαίρι, με τον υδράργυρο να ξεπερνά τους 30 βαθμούς Κελσίου.

Όμως, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο, Θεόδωρο Κολυδά, έστω και πρόσκαιρα, ο καιρός θα ξαναχαλάσει την Κυριακή των εκλογών λόγω «ωμέγα εμποδιστή».

«Ο Ω εμποδιστής δεν έφυγε. Απλώς μετακινήθηκε λίγο ανατολικά και o αντικυκλώνας μάς εγγυάται καλοκαιρία. Πρόσκαιρη αλλαγή την Κυριακή των #εκλογών (25/6) στα κεντρικά και βόρεια, όπως διακρίνεται στον χάρτη των 500 hPa με το πέρασμα διαταραχής και ψυχρής μάζας» έγραψε στο Twitter ο Θεόδωρος Κολυδάς.

Ποιες περιοχές «πνίγηκαν» το τριήμερο της κακοκαιρίας

Η κακοκαιρία έπληξε το σύνολο σχεδόν της χώρας με εξαίρεση λίγες περιοχές στην Κρήτη.
Με βάση τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr το μεγαλύτερο ύψος βροχής του τριημέρου καταγράφηκε στη Στέμνιτσα Αρκαδίας και ήταν 104 χιλιοστά. Ακολουθούν η Σέττα Εύβοιας με ύψος βροχής 93 χιλιοστά, η Ζαγορά Πηλίου (89 χιλιοστά), το Επταπύργιο Θεσσαλονίκης (87 χιλιοστά) και το Μέτσοβο (86 χιλιοστά).

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση