GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χημικός ευνουχισμός για τους παιδόφιλους... από τον κομμουνιστή Αλεξάντερ Λουκασένκο!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας « Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους... » Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν , Πρό...

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Οι Διεμφυλικοί (Τρανσέξουαλ) αποτελούν την ψυχή του αμερικανικού έθνους...»
Λευκός Οίκος, Τζο Μπάιντεν, Πρόεδρος των...

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Λευκορωσίας του «τελευταίου δικτάτορα της Ευρώπης... του Κιμ της Ευρώπης», όπως μας διαβεβαιώνουν στη "μεγάλη δημοκρατική οικογένεια" της "πολιτισμένης" δύσης, εισήγαγε τον χημικό ευνουχισμό για τους παιδόφιλους στη Λευκορωσία.
Με πρωτοβουλία του Γενικού Εισαγγελέα της χώρας εγκρίθηκε ένα κλινικό πρωτόκολλο για τη θεραπεία της παιδεραστίας, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης χημικού ευνουχισμού.
Ο "Μυθικός" Πρόεδρος της Λευκορωσίας, ο κομμουνιστής Αλεξάντερ Λουκασένκο, υποστήριξε την πρωτοβουλία του Γραφείου του Γενικού Εισαγγελέα για τη θέσπιση διοικητικής ευθύνης απέναντι στην προπαγάνδα ΛΟΑΤΚΙ+, την αλλαγή φύλου ανηλίκων και την παιδεραστία.
Ευτυχώς που στην Ελλάδα βρισκόμαστε κάτω από την προστατευτική δημοκρατική ομπρέλα του ΝΑΤΟ & των ΗΠΑ και δεν κινδυνεύουμε από αυτές τις κομουνιστικές κι ιμπεριαλιστικές πολιτικές.

Είναι πράγματι "μυθικός" αυτός ο ηγέτης  - Κι εμείς ξέρουμε να κόβουμε το ψωμί και να βάζουμε ένα κομμάτι κρέας μέσα!

Που στοχεύει η καταιγίδα της προπαγάνδας τρανσεξουαλισμού,
που επικεντρώνεται στα παιδιά σ' ολόκληρη την "πολιτισμένη" δύση;
Μήπως αυτή η αντίληψη είναι ψεκασμένων αρνητών της προόδου και της δημοκρατίας, ή κάτι άλλο;

"ΚΑΤΩ τα βρωμόχερά σας από τα παιδιά μας"!

 ✔️ Την συνολική αρθρογραφία στο φιλόξενο "PRESS-GR", βρίσκουμε: ΕΔΩ

Επειδή η φίμωση κι η λογοκρισία από το 4ο Ράιχ είναι σκληρή κι αμείλικτη, θα εντείνεται καθημερινά... όσοι κι όσες θέλουν μπορούν ν' ακολουθούν... 
Για να μην "χαθούμε" θα βρισκόμαστε στο Telegram: ΕΔΩ

1 σχόλιο

  1. ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ .??? ΘΕΩΡΩ ΛΑΘΟΣ ΤΗΝ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ???? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΟΠΩΣ ΠΑΙΔΟΣΑΤΥΡΟΣ Ή ΠΑΙΔΟΒΙΑΣΤΗΣ Η ΠΑΙΔΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΙΔΕΑ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΔΕΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΦΙΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση