GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ΡΟΛΟΣ που έπαιξε η αποχή στο εκλογικό αποτέλεσμα...

Dimitris Kypriotis ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013 Με μια γρήγορη ματιά. Η ΝΔ αντικειμενικά κατέγραψε μια μεγάλη εκλογική νίκη, ύστερα από μία ...


Dimitris Kypriotis
ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ 2013
Με μια γρήγορη ματιά.
Η ΝΔ αντικειμενικά κατέγραψε μια μεγάλη εκλογική νίκη, ύστερα από μία 4τράχρονη διακυβέρνηση και 2 συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, γεγονός που στην μεταπολιτευτική περίοδο έχει επιτευχθεί ακόμη μία φορά. (Κυβέρνηση Κ. Σημίτη)
Το χαρακτηριστικό της νέας σύνθεσης της Βουλής αναμφισβήτητα είναι η παρουσία 7 κομμάτων στα έδρανα της Αντιπολίτευσης, αλλά σε μια χαώδη αριθμητική απόσταση να βρίσκεται η Αξιωματική Αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ), από την Συμπολίτευση.
Στο σχολιασμό που έγινε από τα κανάλια της τηλεόρασης, σχεδόν μονοπώλησε τα διάφορα panels η δυναμική παρουσία του πρωτοεμφανιζόμενου κόμματος των «Σπαρτιατών», όχι αδίκως, όμως έμεινε ασχολίαστο το ποσοστό της συμμετοχής στις εκλογές, που έφτασε στο χαμηλότερο σημείο όλων των εκλογικών αναμετρήσεων. Συγκεκριμένα:
Το Σύνολο των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων είναι 9. 882.323
Εξ αυτών προσήλθε και ψήφισε ΜΟΝΟ το 52,78%, ήτοι 5.218.380.
Αυτό φανερώνει κατά τον πλέον εμφανή τρόπο ότι η ΝΔ προτιμήθηκε από το 20% περίπου του εκλογικού σώματος!
Να λοιπόν που η αποχή παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση των αποτελεσμάτων τον οποίο όμως απεμπολούν πολλοί Έλληνες, έστω και αν η ψηφοφορία είναι υποχρεωτική.
Αντιθέτως βέβαια με την αποχή, που είναι πράγματι ένα σοβαρό στοιχείο, κανείς δεν ασχολήθηκε.


2 σχόλια

  1. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοηθήστε με να επαναφέρω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του Μεγάλου Μέλους των Illuminati, Λόρδου Felix Morgan και είπε ότι αν ήσουν ένα από τα σπουδαία μέλη των Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου συνέστησε την εγγραφή που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν η συμβουλή σας είναι ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να συμμετάσχετε, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp +2348055459757 ή email: Illuminatiofficial565@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεται διαρκώς το ίδιο λάθος, θεωρείτε ότι το ποσοστό που δεν ψήφισε θα καταψήφιζε το κυβερνών κόμμα. Η απάντηση σε αυτό το ερώτημα είναι ότι δεν ξέρουμε. Και επειδή δεν ξέρουμε οι δημοσκόποι λένε "θα κάνουμε με αυτούς που δεν ψήφισαν αναλογικά ότι έκαναν και αυτοί που ψήφισαν, για να είμαστε δίκαιοι" δηλαδή και οι μη ψηφίσαντες ΝΔ θα έβγαζαν ως πλειοψηφικό ρέυμα.
    Ένα άλλο λάθος, θεωρείς όλους τους μη ψηφίσαντες ως πολιτικά ώριμους, όχι. Ακόμα και κάποιοι από αυτούς που δεν ψήφιζαν αν ήταν υποχρεωτική η ψήφος θα ψήφιζαν (κάποιοι) ότι να 'ναι, Ψινάκη(τα είδαμε σε ευρωεκλογές), Απόστολο Γκλέτσο(το είδαμε σε εθνικές εκλογές), την άλλη την "σταυρώστε με, σταυρώστε με στα χέρια σας σηκώστε με" που δεν ήξερε τι σημαίνει ΑΕΠ αλλά θα ήθελε να εκπροσωπήσει κάποιους στο ελληνικό κοινοβούλιο για άλλα θέματα όπως τα ναρκωτικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση