GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟ! Στον όμιλο Γκριμάλντι (και) το λιμάνι του Ηρακλείου...

Στην κοινοπραξία του Ναπολιτάνικου Ομίλου Γκριμάλντι με τις Μινωικές Γραμμές, τις οποίες ο όμιλος ήδη ελέγχει, καταλήγει το λιμάνι του Ηρακλ...



Στην κοινοπραξία του Ναπολιτάνικου Ομίλου Γκριμάλντι με τις Μινωικές Γραμμές, τις οποίες ο όμιλος ήδη ελέγχει, καταλήγει το λιμάνι του Ηρακλείου.

Μετά την αποσφράγιση, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ταμείου αποφάσισε την κατακύρωση της απόκτησης του 67% του μετοχικού κεφαλαίου της ΟΛΗΓ Α.Ε. στην ΚΟΙΝΟΠΡΑΞΙΑ GRIMALDI EUROMED S.p.A. – MΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ Α.Ν.Ε. & ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. έναντι συνολικού τιμήματος € 84.170.000,00.

Όσο ακριβώς κοστίζει κι ένα F-35! Άλλο ασημικό έχουμε προς πώληση να πάρουμε κι άλλους εξοπλισμούς;

Ο φάκελος του διαγωνισμού θα υποβληθεί στο Ελεγκτικό Συνέδριο για προσυμβατικό έλεγχο, τα δε κείμενα της συναλλαγής θα υπογραφούν μετά την έγκριση του Ελεγκτικού Συνεδρίου.

Προσφορά για το λιμάνι του Ηρακλείου είχε καταθέσει και η κοινοπραξία της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με την AVIAREPS ΕΛΛΑΣ Α.Ε. και τη NECTAR HOLDINGS LTD. Ο όμιλος Γκριμάλντι έχει ήδη κερδίσει τον διαγωνισμό για το 67% του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, το οποίο διεκδικούσαν και ο ΟΛΘ του Ιβάν Σαββίδη και η κοινοπραξία της ναυτιλιακής Αttica Group με την ΑΚΤΩΡ.

Ο όμιλος με τον έλεγχο των δυο λιμανιών αποκτά πλέον ισχυρό πλεονέκτημα στον έλεγχο των ακτοπλοϊκών γραμμών στην Κρήτη και φυσικά στη γραμμή της Αδριατικής, όπου έχει μερίδιο 50% στη μεταφορά επιβατών και πάνω από 35% στη μεταφορά φορτηγών.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση