GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έσβησε την αποσταμένη ελπίδα ενός λαού...

Δημήτρης Σταματάκης ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ Δεν μπορώ να...

Δημήτρης Σταματάκης
ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΣΕ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΕΠΙΛΟΓΟ
Δεν μπορώ να... «συμπονέσω» ούτε σήμερα, ούτε εδώ και πολύ καιρό τον μοιραίο και εξευτελισμένο του Σύριζα.
Δοξάστηκε όντας νεαρό παιδί ως ηγέτης στην ανανεωτική αριστερά, την συνέθλιψε όμως και όχι μόνο στις εκλογικές αναμετρήσεις. Κυρίως τσαλαπάτησε το κύρος της και το ηθικό πλεονέκτημα που διέθετε μέχρι να το απωλέσει μαζί του.
Έσβησε την αποσταμένη ελπίδα ενός λαού, φούσκωσε την κυβερνητική αριστερά με απίστευτους τιποτάκηδες, ψεύτες και λαμόγια σαν τους δεξιούς και τους πασόκους.
Κατέπνιξε διαμαρτυρίες νέων παιδιών, φοιτητών, ηλικιωμένων και υπέγραψε την επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, που καταρράκωσε την εθνική αξιοπρέπεια του απλού πολίτη.
Να πάει στη καλή ώρα και μακάρι να μπορέσει το κόμμα του να βρει κάποιον άλλον Έλληνα, να είναι πατριώτης και κυρίως Άνθρωπος με μπέσα και φιλότιμο. Αυτά που δεν ήταν εκείνος...

1 σχόλιο

  1. Ειπαμε,αν δεν μπορειτε να κανετε πολιτικη αναλυση,ουτε να διαβασετε στοιχειωδως πισω απο τα γραμματα μιας λεξης,φτιαξτε δυο αυγα βραστα.Ολοι της γης οι πικραμμενοι,ραγιαδες και δουλικα κληρονομικα ή κατα συνειδηση,προσπαθειτε να δωσετε αλλοθι στην πολιτικη δειλια σας και στην μιζερη υπαρξη σας.Ωψιμοι τριτοι παρατηρητες,συνηλθατε στιγμιαια απο τον υπαρξιακο σας ληθαργο,να δηλωσετε κριτες του αγνωστου,σαν ενας συμμικτος οχλος που ψαχνει να βρει εξιλαστηριο θυμα για την ενδεια του.Ναι,οκπριτης,ο συριζομαδουραιος την"κοπανησε"απο ολο αυτον τον συφερτο των ανυποχρεων φραπεδιαρηδων και τον εσμο των πληρωμενων ΑΡΔ,που,ανενοχλητα απο την απραξια των "συντροφων"χοροπηδουσαν τυμβωρυχονταςτον ταφο της αριστερας πυ κανεις δεν εσωνε.Οσο για τις Πρεσπες,οταν τελειωσετε το νηπιαγωγειο και βγαλετε τις πανες απ τα ματια σας το συζηταμε,τι σημαινει να ειναι 147 χωρες αποδεχομενες το σκετο ¨Μακεδονια¨προσφορα του απεθαντου Μητσοτακη και της Ντορας.Βολευτειτε τωρα με το πι της Δεξιας ΚΚΕ και τον Μωυση που σας τριγυρναει 40 χρονια στην ερημο[για την Ιστορια,και που βρηκαν την πολυποθητη γη,παλι υποδουλοι εγιναν,και οπως και σημερα ο αρχηγος ηταν ο Ααρων,πώς λεμε Βαγγελης]Καληνυχτα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *