GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΤΟΝ ANT1! Ο Τ. ΖΑΧΑΡΑΤΟΣ μιμήθηκε την Π. Τσαπανίδου κι έγινε χαμός...

Την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσαν τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου στο σκετς που έκανε κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ...


Την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου προκάλεσαν τα λόγια του Τάκη Ζαχαράτου στο σκετς που έκανε κατά τη διάρκεια της εκλογικής βραδιάς του ΑΝΤ1.

Ο γνωστός κωμικός και showman βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 και μεταμφιέστηκε σε… Πόπη Τσαπανίδου, κάνοντας, στην ουσία, τη δική του παρέμβαση για το εκλογικό αποτέλεσμα, μέσα από ένα σκετς «επιθεώρησης», το οποίο όμως έφερε την αντίδραση της Πόπης Τσαπανίδου.

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ για κάποιο λόγο φάνηκε ενοχλημένη από τα όσα είπε ο Τάκης Ζαχαράτος, θεωρώντας τα άκρως σεξιστικά.

«Μου στείλανε για το περίφημο βίντεο με τον κωμικό (δεν τον κατονόμασε), με το οποίο γέλασαν οι περισσότεροι παρευρισκόμενοι. Μου μεταφέρανε φράσεις που δεν είναι χιούμορ, δεν είναι σάτιρα, αλλά είναι βαριά σεξιστικό».

«Όταν μου είπατε ότι υπήρξε χιουμοριστικό βίντεο γέλασα, και είπα ήρθε η σειρά μου και καλοδεχούμενο. Αλλά μου μεταφέρονται εκφράσεις που δεν συνιστούν σάτιρα, αλλά είναι σεξιστικές εκφράσεις, χυδαίες λέξεις. Δεν το έχω δει και κρατάω μια επιφύλαξη».

Από την πλευρά του ο Νίκος Χατζηνικολάου θέλησε να της εξηγήσει πως η αντίδραση της ήταν υπερβολική και πως το σκετς δεν είχε χυδαίες εκφράσεις, αλλά ήταν στα πλαίσια επιθεώρησης. Μάλιστα της είπε ότι και ο ίδιος έχει «υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα από αυτό» του Τάκη Ζαχαράτου.

«Είστε υπερβολική. Έχω δεχθεί και εγώ τέτοιου είδους σάτιρα, επί δεκαετίες, άγρια σάτιρα και από επιθεωρήσεις… Κυρία Τσαπανίδου νομίζω ότι είστε υπερβολική».

«Ήταν ένα επιθεωρησιακό κείμενο… Εγώ έχω υποστεί πολύ χειρότερα κείμενα από αυτό. Δεν είχε χυδαίες λέξεις, όχι». 


2 σχόλια

  1. Η μαρτυρία μου για το πώς έγινα μέλος των Illuminati. Θέλω να γνωρίζω ανθρώπους που θέλουν να ενταχθούν στους μεγάλους Illuminati ως σπουδαίο μέλος των Illuminati που με θέλουν ως εξαιρετικό μέλος. Το όνομά του είναι Λόρδος Φέλιξ Μόργκαν. Βοηθήστε με να επαναφέρω τη ζωή μου από το στάδιο του θανάτου. Εξιτήριο μετά από περίπου 5 χρόνια και έξι μήνες. Αφού προδόθηκε από τόσα πολλά μέλη των Illuminati. Με τα χρόνια ήμουν απελπισμένος και οικονομικά στο έδαφος. Αλλά μια μέρα, καθώς περιηγούσα στο Διαδίκτυο, έπεσα πάνω στη δημοσίευση του Μεγάλου Μέλους των Illuminati, Λόρδου Felix Morgan και είπε ότι αν ήσουν ένα από τα σπουδαία μέλη των Illuminati, μπορείς να είσαι διάσημος, πλούσιος και επιτυχημένος στη ζωή. Επικοινώνησα μαζί του και του εξήγησα τα πάντα και μου συνέστησε την εγγραφή που χρησιμοποιήθηκε και πλήρωσα για το μεγάλο μέλος για να ξεκινήσω και μυήθηκα στο Παγκόσμιο Τάγμα των Illuminati. Μετά από αυτό, μου έδωσαν όλες τις κατευθυντήριες γραμμές και με ενημέρωσαν ότι μετά την έναρξη, τα νέα μέλη θα ανταμειφθούν με το ποσό των $1.000.000 σε μετρητά. Με τη βοήθεια του Λόρδου Felix Morgan. Μυήθηκα πλήρως ως πλήρες μέλος των Illuminati. Εάν η συμβουλή σας είναι ότι έχετε δοκιμάσει έναν απατεώνα στο παρελθόν ή έχετε δοκιμάσει, εναπόκειται σε εμένα να σας βοηθήσω να συμμετάσχετε, οπότε δοκιμάστε τον Λόρδο Μόργκαν. Είναι η καλύτερη ευκαιρία να γίνεις αυτό που θέλεις στη μελλοντική σου ζωή. Επικοινωνήστε μαζί του μέσω WhatsApp +2348055459757 ή email: Illuminatiofficial565@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επειδηδεν καταλαβα π'ως μπηκε αυτο το πλυμμα στη θεση σχολιου μου,να επαναλαβω στα τρισαθλια ερπετοειδη δημοσιοκαφροσκυλα της πεμπτης φαλαγγας οτι,στον πολιτισμο,εδω και χιλιαδες χρονια,η σατιρα γινεται απεναντι στον νικητη και ισχυρο[το γιατι,βρειτε το]Το αντιθετο ειναι βαρβαρο ανηθικο και πανδειλο.Οσον αφορα το αποξηραμενο μυγοφτυμα του"κοινη λογικη"επειδη τον ξερω,και καλημερα να του πεις θελει τεσσερις μερες να καταλαβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση