GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

40.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ από τον Μακρόν! ΤΟ ΠΑΡΙΣΙ «φλέγεται» από την οργή για τον δολοφονημένο 17χρονο από αστυνομικό...

Με αμείωτο πάθος και οργή συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Παρίσι, για την δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό στο προάστιο Ναντέρ της...


Με αμείωτο πάθος και οργή συνεχίζονται οι διαδηλώσεις στο Παρίσι, για την δολοφονία του 17χρονου Ναέλ από αστυνομικό στο προάστιο Ναντέρ της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αν και σε ρητορικό επίπεδο ο Εμανουέλ Μακρόν καταδίκασε την δολοφονία, σε… «πρακτικό» επίπεδο έχει ρίξει ισχυρές δυνάμεις καταστολής στους δρόμους, με την αστυνομία να επιτίθεται και την Πέμπτη με δακρυγόνα και χημικά κατά διαδηλωτών.

Νωρίτερα, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, η γαλλική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι συνολικά 40.000 αστυνομικοί και χωροφύλακες θα αναπτυχθούν από το βράδυ της Πέμπτης, στη Γαλλία, 5.000 από τους οποίους στο Παρίσι και τα προάστιά του, σε μια προσπάθεια επιβολής φόβου, ώστε να ανακοπούν οι διαδηλώσεις και οι πορείες.

Χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι ότι η επικεφαλής της περιοχής Ιλ ντε Φρανς, η Βαλερί Πεκρές, ανέφερε στο Twitter ότι θα σταματούσαν  τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τραμ μετά τις 21:00  το βράδυ στην περιοχή του Παρισιού.

Τίποτα όμως από όλα τα παραπάνω δεν σταματούν τις διαδηλώσεις και τις μεγάλες πορείες, όπως αυτή με επικεφαλής την χαροκαμένη μάνα του δολοφονημένου παιδιού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *