GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H κυβερνητική eco-τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της ταχύτατα...

Pavlos Tasoulis Γράφουμε εδώ και μήνες για την κοινωνική αναστάτωση που επικρατεί στην...

Pavlos Tasoulis
Γράφουμε εδώ και μήνες για την κοινωνική αναστάτωση που επικρατεί στην... Ολλανδία με την απίστευτη μεθόδευση της εκεί κυβέρνησης να κλείσει με το έτσι θέλω το 1/3 από τις φάρμες και τα αγροκτήματα.
Για την απίστευτη αυτή απαίτηση που θα οδηγήσει μια από τις μεγαλύτερες τροφοπαραγωγές χώρες του κόσμου σε αντίστοιχη ποσοστιαία μείωση παραγωγής κρέατος και γαλακτομικών προϊόντων
γιατί… κλάνουν και ρεύονται οι αγελάδες και καταστρέφουν το περιβάλλον.
Όχι μόνο δεν είναι τοπικό το φαινόμενο, αλλά η κυβερνητική eco-τρομοκρατία απλώνει τα πλοκάμια της ταχύτατα.
Στη Γαλλία επίσης μπαίνει στο στόχαστρο η κτηνοτροφία και προωθείται απροκάλυπτα η επιβολή ΔΕΛΤΙΟΥ στην κατανάλωση του κόκκινου κρέατος. (1ο τουίτ)
500gr την εβδομάδα και πολύ σας είναι. Μέχρι η τεχνητή έλλειψη να πάει την τιμή του στα €200/kg και να σας το κόψουν έμμεσα. ⚡️
Παράλληλα περιορίζεται ο αριθμός των διαθεσίμων πτήσεων για τη μείωση των εκπομπών. (2ο τουίτ)
Καταστροφή των εφοδιαστικών αλυσίδων, τεχνητή πρόκληση επισιτιστικής κρίσης και αύξησης του πληθωρισμού, πόλεις των 15’, κατάργηση πτήσεων και λοιποί περιορισμοί στις μετακινήσεις, κλιματικά λοκντάουν.
Η παγκόσμια υγειονομική τυρρανία του κόVιντ ήταν απλά η πρόβα για τον δυστοπικό εφιάλτη που έρχεται στο όνομα του περιβάλλοντος.
Όπως πίστεψαν οι μάζες πως οι υγειονομικοί διωγμοί της πΛανδημίας ήθελαν να τους σώσουν από μια γρίπη, έτσι θα πιστέψουν πως ο επερχόμενος οργουελιανός περιβαλλοντικός εφιάλτης είναι αναγκαίος για να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή.
Με 180 έδρες ο δικός μας γκαουλάιτερ της ΝΤΠ θα αναθεωρήσει το Σύνταγμα ορίζοντας πχ, μεταξύ άλλων, ως υπέρτατο και αδιαπραγμάτευτο όρο για κάθε δραστηριότητα την "προστασία του περιβάλλοντος"
στο όνομα της οποίας θα ασκήσει το χειρότερο φασιστιλίκι που μπορείς να φανταστείς.
DISCLAIMER: Ήδη κουράστηκα από τη συνεχή, περιρρέουσα προσπάθεια να αναδειχθούν ως ελπίδα για την ανάσχεση της δυνατότητας του Μητσοτάκη να έχει τις 180 έδρες, τα δεκανίκια εκείνα που στο πρόγραμμά τους πρυτανεύουν για την "πράσινη οικονομία".
🫵 YOU have been warned.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *