GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΒΓΑΛΑΝ error τα τάμπλετ των δικαστικών αντιπροσώπων...

Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των τάμπλετ με τα οποία εφοδίασε το υπουργείο Εσωτερικών τους δικαστικούς αντιπροσώπους καταγράφηκαν κατά ...

Σοβαρά προβλήματα στην λειτουργία των τάμπλετ με τα οποία εφοδίασε το υπουργείο Εσωτερικών τους δικαστικούς αντιπροσώπους καταγράφηκαν κατά την εκλογική διαδικασία.

Με τα τάμπλετ αυτά, οι δικαστικοί αντιπρόσωποι μεταδίδουν στοιχεία, όπως η συμμετοχή, αλλά και εκλογικά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, εκατοντάδες δικηγόροι τηλεφωνούν στην γραμμή βοήθειας που έχει στηθεί στον Δικηγορικό Σύλλογο της Αθήνας ώστε να τους εξυπηρετεί και αναφέρουν πολλά τάμπλετ, παρότι υπάρχει ίντερνετ, δεν συγχρονίζονται με την κάρτα sim που πρέπει να ενσωματωθεί ώστε να μπορούν να μεταδώσουν στοιχεία.

Είναι πιθανόν να πρόκειται για την αιτία πίσω από την καθυστερημένη ενημέρωση από το υπουργείο Εσωτερικών για το πώς εξελίσσεται η διαδικασία της συμμετοχής των εκλογών 2023, που ήταν προγραμματισμένη για τις 11.00 το πρωΐ αλλά τελικά έγινε στις 14.00 από το γγ του ΥΠΕΣ, με τα στοιχεία να έχουν περαστεί μετά τις 13.00.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση