GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΠΙΝΘΗΡΕΣ στους συρμούς! ΠΑΝΙΚΟΣ τη νύχτα στον Προαστιακό στην Κινέτα...

Ο συρμός του Προαστιακού σταμάτησε και δόθηκε εντολή να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να πραγματοποιηθεί έλεγχος. Αναστάτωση προκλήθηκε το β...


Ο συρμός του Προαστιακού σταμάτησε και δόθηκε εντολή να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να πραγματοποιηθεί έλεγχος.
Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στους επιβάτες του προαστιακού, όταν στην Κινέτα, παρατηρήθηκαν σπινθήρες στο κάτω μέρος του δευτέρου βαγονιού.
  
Έτσι σύμφωνα με το korinthostv.gr εκεί, σταμάτησε ο συρμός, δίνοντας εντολή να κατέβουν όλοι οι επιβάτες και να πραγματοποιηθεί έλεγχος.
Άμεσα, οι επιβαίνοντες του συρμού βγήκαν από τα βαγόνια. Στο σημείο έσπευσαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 7 πυροσβέστες, όπου και πραγματοποίησαν ελεγχο και ερευνούν της ακριβή αιτία του συμβάντος. Οι επιβάτες, συνέχισαν με καθυστέρηση το δρομολόγιο τους, με άλλο συρμό.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train για το περιστατικό
Αγαπητοί Επιβάτες,
θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σήμερα, Τετάρτη 10/05/2023, τα δρομολόγια του Προαστιακού 
Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση.
Dear Passengers, we would like to inform you that today, Wednesday 10/05/2023, the Suburban trains on the ATHENS-KIATO-ATHENS line are running with delays.
Thank you for your understanding.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση