GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΡΑΓΩΔΙΑ στην Άρτα! Στην ψυχιατρική μεταφέρθηκε ο πατέρας του βρέφους...

Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος πατέρας που κρατείται φρουρούμενος ...


Δεν έχει τέλος ο θρήνος για τον τραγικό θάνατο του 5,5 μηνών βρέφους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 37χρονος πατέρας που κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική του νοσοκομείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και η μητέρα βρίσκεται επίσης σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου και στο πλευρό της βρίσκεται η οικογένειά της αλλά και ψυχολόγοι.

Διακριτική είναι και η αστυνομική παρουσία καθώς υπάρχουν φόβοι για επεισόδια από τη οικογένεια της 27χρονης προς τον 37χρονο, τον οποίο θεωρού τον μόνο υπαίτιο.

Άρτα: Από θερμοπληξία και έλλειψη οξυγόνου πέθανε το βρέφος
Από έλλειψη οξυγόνου και θερμοπληξία πέθανε το 5,5 μηνών βρέφος που για περίπου 8 ώρες έμεινε μέσα στο αυτοκίνητο ξεχασμένο από τον πατέρα του. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που έγινε γνωστή μετά τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής, το μωρό πέθανε από ασφυκτικό θάνατο, αφού δεν μπορούσε να αναπνεύσει μέσα στο κλειστό αυτοκίνητο και με τις θερμοκρασίας να είναι ιδιαίτερα υψηλές.

Στο μεταξύ, προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο πατέρας που ξέχασε το 5,5 μηνών βρέφος μέσα στο αυτοκίνητο και πέθανε. Στον 37χρονο ασκήθηκε δίωξη για ανθρωποκτονία από αμέλεια από τον Εισαγγελέα, ενώ νωρίτερα αν και ήταν σε τραγική κατάσταση κλήθηκε να απολογηθεί στον ανακριτή.

Ο συνήγορος του, Δημήτρης Λαμπράκης, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους είπε ότι το μήνυμα που στέλνει ο εντολέας του, είναι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος αυτή την κατάσταση. Μάλιστα ανέφερε ότι τόσο ο πατέρας όσο και η 27χρονη μητέρα επιχείρησαν να θέσουν τέλος στη ζωή τους, μόλις συνειδητοποίησαν, ότι το μωρό τους δεν ζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση